Rente persoonlijke lening verlaagd naar 3,5%

Publicatie: 26-10-2020


Per 23 oktober 2020 geniet je opnieuw van een verlaagde rente op de persoonlijke lening. De rente wordt vanaf vandaag, in samenwerking met DEFAM, verlaagd. Hiermee wordt het afsluiten van een persoonlijke lening buitengewoon interessant. De historisch lage rente komt uit op (v.a.) 3,5%.  Als je een nieuwe lening aanvraagt of je bestaande lening oversluit gelden er nieuwe verlaagde tarieven. Ook de rente op andere leenbedragen zijn verlaagd, hiermee biedt zij de allerlaagste rente van Nederland op het gebied van geldlenen.

De voordelen van een persoonlijke lening

Het blijft niet alleen bij die lage rentestand v.a. €3,5%. Nee, de persoonlijke lening heeft meer voordelen. Zo biedt de persoonlijke lening zekerheid ten opzichte van andere leningen en financieringsmogelijkheden. Bekend is nu dat je geniet van een laag rentetarief, maar daarnaast betaal je een vast bedrag per maand en mag je boetevrij aflossen. Heb je gedurende de looptijd een financiële meevaller, dan mag je dit dus in de aflossing van je lening stoppen. Daarbij staat de rente de gehele looptijd vast in tegenstelling tot bij andere kredieten. Zo weet je gedurende de looptijd precies waar je aan toe bent. Staat er nog een wens in de ijskast, waar je niet onmiddellijk budget voor hebt? Het is nu een aantrekkelijk moment om een persoonlijke lening af te sluiten. Bereken eenvoudig hoeveel je kunt lenen.

Verantwoorde persoonlijke leningen via het Nederlands Krediet Collectief

Een persoonlijke lening geeft je financiële ruimte. Financiële ruimte voor het verbouwen van een woning, besparen op je leningen door het oversluiten van dure doorlopende kredieten of creditcards of het financieren van een auto of motor. Stuk voor stuk zaken die extra aandacht krijgen deze dagen. We willen ook in coronatijd fijn wonen, blijven genieten en onszelf blijven ontwikkelen. Het Nederlands Krediet Collectief maakt dit met het aanbieden van een verantwoorde persoonlijke lening met het scherpste rentetarief en beste voorwaarden mogelijk! 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.