Historische rente verlaging voor persoonlijke lening van BNP Paribas

Publicatie: 01-06-2020


Voor het eerst in de geschiedenis van BNP Paribas wordt de rente van de persoonlijke lening verlaagd naar 6,5%. Waar de meeste aanbieders nu nog een rentetarief hanteren van 3,9 % en zelfs hun tarieven verhogen vanwege de coronacrisis, verlaagd BNP Paribas haar rente. Dat is een fijne bijkomstigheid in deze tijd, en zeker nu de zomervakantie eraan komt.

In samenwerking met Nederlands Krediet Collectief kan de persoonlijke lening van BNP Parisbas met een vaste rente en looptijd worden afgesloten. Met een maximale looptijd van 120 maanden kan je nu dus profiteren van de allerlaagste rente op de Nederlandse markt. Met ingang van 25 mei geldt het rentetarief voor leningen van € 50.000 en hoger. Dit is een uiterst scherp aanbod voor mensen die net wat extra financiële ruimte nodig hebben, bijvoorbeeld voor de zomervakantie.

Omdat we dit jaar niet met vakantie naar het buitenland kunnen, kiezen veel mensen ervoor om een boot te kopen of met een caravan op pad te gaan. Er is de laatste tijd een enorme stijging geweest in de verkoop van boten en caravans. Heb je hiervoor wat extra financiële ruimte nodig? Dan is het mogelijk om voor dergelijke aankopen bij Nederlands Krediet Collectief een persoonlijke lening af te sluiten, waarmee je precies weet waar je aan toe bent. En vanaf nu, als je voor een persoonlijke lening van BNP Paribas kiest, betaal je de laagste rente van Nederland.

Heb je al een aantal leningen uitstaan, bijvoorbeeld bij postorderbedrijven en met je creditcard? Dan is dit zeker de tijd om te overwegen om deze leningen over te sluiten naar een persoonlijke lening. Hiermee bespaar je op je maandelijkse kosten en heb je een veel duidelijker overzicht van je financiële situatie. Met name in deze tijd, waarin we met meer onzekerheden te maken hebben, is dat een fijne bijkomstigheid.

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.