Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Met een camper erop uit in eigen land

Publicatie: 20-05-2020


Deze zomer gaan we massaal met vakantie in eigen land met de camper. Daarnaast zijn vakantiehuizen in de regio’s Limburg, Gelderland, Noord-Holland, Noord-Brabant en Zeeland het meest in trek. Maar juist de vraag naar een huis op wielen is de afgelopen tijd vanwege de coronacrisis toegenomen. Je kan lastminute beslissen waar je met je camper heen wil en dat is in deze corona tijd geen overbodige luxe.

Nu we door corona voorlopig niet naar het buitenland kunnen vliegen en de grens overgaan überhaupt wordt afgeraden, zit er niets anders op dan de zomervakantie in Nederland te vieren. Aangezien we een reislustig volk zijn, trekken we dit jaar de grenzen van onze eigen provincies over. Verhuurders van vakantiehuisjes zien hun boekingen toenemen en als het even meezit, mogen de campings vanaf 1 juli weer open. Iedereen is zich aan het voorbereiden op een anderhalvemeter afstand vakantie, zowel vakantieaccommodaties als de vakantiegangers.

Naast de toename in de verkoop van boten, waarover wij eerder bericht hebben, is er een duidelijke toename in de vraag naar campers. Dit merken zowel de verkopers als de verhuurders. Waar de gemiddelde leeftijd van camper fans eerst wat hoger lag, zijn het nu vooral ook jonge stellen en gezinnen die deze manier van vakantie vieren hebben ontdekt. Volgens de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) groeit het aantal campers in Nederland explosief en komen er steeds meer jonge eigenaren bij.

Een camper bekostigen

Doordat de meeste van ons geen geld uitgeven aan een toch wel vaak dure vakantie in het buitenland is het kopen van een camper zo’n gek idee nog niet. Niet op vakantie gaan scheelt enorm maar niet iedereen heeft het bedrag op zijn of haar spaarrekening staan om een camper te kunnen kopen. Geld lenen voor een camper is dan een optie.

Met een persoonlijke lening van Nederlands Krediet Collectief tegen de laagste rente van Nederland kan je precies het bedrag lenen wat je nodig hebt. Je weet waar je aan toe bent qua maandelijkse lasten en u kunt altijd boetevrij aflossen. Zodra de grenzen weer open mogen, heb je je huis op wielen gewoon bij je. Laat die vakantie maar beginnen!

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 5 maart

“Omdat ik e.e.a. aan woningverbetering van mijn flatje wil gaan doen en daarvoor niet genoeg geldmiddelen ter beschikking had, heb ik afgelopen week een lening aangevraagd bij het Nederlands Krediet Collectief. De medewerkers van genoemde instantie hebben mij telefonisch heel vriendelijk en zeer correct geholpen. Er was begrip voor mijn onwetendheid t.a.v. handelingen met downloaden etc. Daarbij ben ik fantastisch geholpen en zo ben ik ook weer een beetje wijzer geworden in het werken op een pc. En tenslotte: petje af voor de snelle wijze waarop mijn lening door hen is geregeld.”

heer Van der Marel

Bekijk alle 1181 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.