Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Extra financiële ruimte voor zelfstandig ondernemers

Publicatie: 27-03-2020


Veel zzp’ers en flexwerkers zitten door corona zonder inkomen. In verschillende gemeentes zijn deze week de online noodloketten geopend waar zelfstandig ondernemers een aanvraag kunnen doen voor een aanvulling op hun inkomen. Hoe creëer je in deze roerige tijd wat financiële ruimte?

Inmiddels zijn er in Amsterdam al  13.495 aanvragen binnen. Ter vergelijking, in heel 2019 waren dat er 2200. Elke zzp’er van wie de inkomsten zijn weggevallen door het coronavirus, kan bij de gemeente financiële bijstand aanvragen. Het gaat om een aanvulling op de kosten voor het levensonderhoud. Maar ook bedrijven die in financiële problemen dreigen te komen, kunnen de overheid vragen om garant te staan voor leningen. Ook kunnen zijn hun personeel tijdelijk minder uren laten werken.

De coronacrisis kan een ingrijpende inkomensdaling veroorzaken voor mensen, zowel ZZP’ers, maar ook voor ondernemers. Het raakt ons allemaal. Daarom is het belangrijk om naar de eigen portemonnee en financiële administratie te kijken. Wat zijn je inkomsten en uitgaven, wat verwacht je nog aan geld en hoe kan je als ondernemer anticiperen op deze onzekere tijden? Het is belangrijk om een goed overzicht te hebben en zo inzichtelijk te krijgen wat er nodig is en waar je geld kunt besparen.

Deze tijd biedt ons ook mogelijkheden en kansen, zoals wellicht een nieuwe carrière. Dan is dit de  uitgelezen tijd om een online opleiding of studie te doen, ook als je jezelf wilt bijscholen. Heb je een koopwoning? Dan is dit wellicht het moment om de verbouwing van je huis af te ronden of je huis of tuin een goede opknapbeurt te geven. Heb je hiervoor wat extra financiële ruimte nodig? Dan kan je bij Nederlands Krediet Collectief een persoonlijke lening aanvragen, tegen de laagste rente van Nederland en de beste voorwaarden. Met een persoonlijke lening weet je precies waar je elke maand aan toe bent. Wel zo fijn, zeker in deze tijd.

Ook is het mogelijk om bij Nederlands Krediet Collectief je lening(en) over te sluiten. Als je als zelfstandig ondernemer privé een of meerdere leningen hebt lopen, bijvoorbeeld bij Abn Amro, Rabo, ING of elders, is het zinvol om deze leningen over te sluiten tegen een lagere rente. Hierdoor bespaar je elke maand geld. Heb je schulden, zoals roodstaan, creditcards of een lening bij een postorderbedrijf? Dan is het mogelijk om een lening tegen een goedkope rente af te sluiten om hiermee je schulden af te betalen.

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

 • Scherpste vaste rente vanaf 3,6%
 • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
 • U betaalt elke maand een vast bedrag
 • Extra aflossen is altijd boetevrij
 • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 15 september

“Vriendelijk, meelevend en meedenkend, ik ben tevreden”

Inge Postuma

Bekijk alle 1040 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.