Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Woningverduurzaming stimulans overheid moet gunstig uitpakken voor huiseigenaren

Publicatie: 11-10-2019


Goed nieuws voor huiseigenaren die hun huis willen verduurzamen. Een miljoeneninjectie van de overheid moet ervoor zorgen dat huiseigenaren makkelijker energiebesparende maatregelen in huis nemen.Gemeenten krijgen hiervoor extra geld om projecten op te zetten om woningverduurzaming binnen hun gemeente te stimuleren. 

Wooncomfort verhogen door verduurzamen huis

Deze woningverduurzamings maatregel helpt huiseigenaren niet alleen bij het verminderen van hun energieverbruik. Maar draagt ook bij aan extra wooncomfort. En daarnaast verbeter je daarmee je energielabel. Een voorbeeld van een woning verduurzaam maatregel is het geven van advies om verdergaande energiebesparende maatregelen te treffen, zoals dak-, raam- of gevelisolatie.

Financiering verduurzamen eigen woning 

Je eigen huis verduurzamen is een flinke investering. Geld dat je wellicht niet direct voor handen hebt. De verduurzaming van je woning kun je op verschillende manieren financieren. Bijvoorbeeld door geld te lenen. 

Geld lenen om je huis te verduurzamen 

Wil je je huis gaan verduurzamen, dan is geld leneneen goede optie. Geld lenen voor energiebesparende maatregelen kun je op meerdere manieren doen:

  •       Hogere hypotheek

                Hier zitten wel wat haken en ogen aan. Voor investeringen in energiebesparing die nog moeten plaatsvinden, kun je maximaal € 9.000 extra    

                lenen.

  •       Duurzaamheidslening afsluiten via de gemeente. Echter aan deze lening zit wel een maximum verbonden van 25.000 euro.
  •       GreenLoans lening

Lees hier meer over de financieringsmogelijkheden om energie te besparen 

Speciale huiseigenaren lening

Het Nederlands Krediet Collectief biedt speciale huiseigenaren lening die je kunt afsluiten voor bijvoorbeeld woningonderhoud maar ook voor andere woonwensen. Wil je geld lenen voor een energiezuiniger huis? Dan biedt een GreenLoans lening uitkomst. Een van de vele voordelen van een GreenLoans lening is dat je niet naar de notaris hoeft, tegen een vaste rente en looptijd geld leent en tegen een zeer aantrekkelijke rente. 

Advies over groene lening 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het afsluiten van een GreenLoans lening? Onze leenadviseurs helpen je graag verder. 

Neem contact op

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 5 maart

“Omdat ik e.e.a. aan woningverbetering van mijn flatje wil gaan doen en daarvoor niet genoeg geldmiddelen ter beschikking had, heb ik afgelopen week een lening aangevraagd bij het Nederlands Krediet Collectief. De medewerkers van genoemde instantie hebben mij telefonisch heel vriendelijk en zeer correct geholpen. Er was begrip voor mijn onwetendheid t.a.v. handelingen met downloaden etc. Daarbij ben ik fantastisch geholpen en zo ben ik ook weer een beetje wijzer geworden in het werken op een pc. En tenslotte: petje af voor de snelle wijze waarop mijn lening door hen is geregeld.”

heer Van der Marel

Bekijk alle 1181 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.