Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Woningverduurzaming stimulans overheid moet gunstig uitpakken voor huiseigenaren

Publicatie: 11-10-2019


Goed nieuws voor huiseigenaren die hun huis willen verduurzamen. Een miljoeneninjectie van de overheid moet ervoor zorgen dat huiseigenaren makkelijker energiebesparende maatregelen in huis nemen.Gemeenten krijgen hiervoor extra geld om projecten op te zetten om woningverduurzaming binnen hun gemeente te stimuleren. 

Wooncomfort verhogen door verduurzamen huis

Deze woningverduurzamings maatregel helpt huiseigenaren niet alleen bij het verminderen van hun energieverbruik. Maar draagt ook bij aan extra wooncomfort. En daarnaast verbeter je daarmee je energielabel. Een voorbeeld van een woning verduurzaam maatregel is het geven van advies om verdergaande energiebesparende maatregelen te treffen, zoals dak-, raam- of gevelisolatie.

Financiering verduurzamen eigen woning 

Je eigen huis verduurzamen is een flinke investering. Geld dat je wellicht niet direct voor handen hebt. De verduurzaming van je woning kun je op verschillende manieren financieren. Bijvoorbeeld door geld te lenen. 

Geld lenen om je huis te verduurzamen 

Wil je je huis gaan verduurzamen, dan is geld leneneen goede optie. Geld lenen voor energiebesparende maatregelen kun je op meerdere manieren doen:

 •       Hogere hypotheek

                Hier zitten wel wat haken en ogen aan. Voor investeringen in energiebesparing die nog moeten plaatsvinden, kun je maximaal € 9.000 extra    

                lenen.

 •       Duurzaamheidslening afsluiten via de gemeente. Echter aan deze lening zit wel een maximum verbonden van 25.000 euro.
 •       GreenLoans lening

Lees hier meer over de financieringsmogelijkheden om energie te besparen 

Speciale huiseigenaren lening

Het Nederlands Krediet Collectief biedt speciale huiseigenaren lening die je kunt afsluiten voor bijvoorbeeld woningonderhoud maar ook voor andere woonwensen. Wil je geld lenen voor een energiezuiniger huis? Dan biedt een GreenLoans lening uitkomst. Een van de vele voordelen van een GreenLoans lening is dat je niet naar de notaris hoeft, tegen een vaste rente en looptijd geld leent en tegen een zeer aantrekkelijke rente. 

Advies over groene lening 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het afsluiten van een GreenLoans lening? Onze leenadviseurs helpen je graag verder. 

Neem contact op

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

 • Scherpste vaste rente vanaf 3,6%
 • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
 • U betaalt elke maand een vast bedrag
 • Extra aflossen is altijd boetevrij
 • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 15 september

“Vriendelijk, meelevend en meedenkend, ik ben tevreden”

Inge Postuma

Bekijk alle 1040 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.