Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Seniorenlening wordt steeds populairder

Publicatie: 04-06-2019


Een persoonlijke lening afsluiten op latere leeftijd wordt steeds populairder.

Ouderen blijven steeds langer actief en mobiel. En hebben nog volop plannen om erop uit te trekken of zorgeloos te genieten van hun huis. 

Maar een financiering voor een grote aankoop zoals een camper of de verbouwing van hun eigen woning kunnen ze vaak niet krijgen vanwege hun leeftijd en inkomen. Lees meer over hoe BNP Paribas hier handig op inspeelt door het aanbieden van speciale Seniorenlening.

BNP Paribas introduceert de Persoonlijkste Seniorenlening

Met de persoonlijkste seniorenlening speelt BNP Paribas in op de behoefte onder mensen tussen de 60 en 74 jaar die vaak vanwege hun leeftijd en inkomen moeilijk aan een consumptief krediet kunnen komen. Of alleen een persoonlijke lening met een korte looptijd waardoor ze de maandlasten vaak niet kunnen opbrengen.

Daarnaast worden ouderen die al een lening hebben vaak verplicht die lening versneld af te lossen. Met als gevolg: hele hoge maandlasten die naast een pensioen vaak niet toereikend zijn om maandelijks te kunnen aflossen. 

Voordelen Persoonlijkste seniorenlening 

Met de Persoonlijkste Seniorenlening biedt BNP Paribas mensen van 60 jaar en ouder de kans om op een betaalbare en verantwoorde manier geld te lenen voor de aankoop van een camper of de financiering van een verbouwing van hun eigen woning. Of om de maandlasten van bestaande lening te verlagen. Het grote voordeel van de Persoonlijkste Seniorenlening is een langere looptijd. Dat betekent lagere maandlasten. De lening moet zijn afgelost voor je de leeftijd van 78 hebt bereikt. 

De nieuwe Seniorenlening heeft ook een aantal flexibele kenmerken, zoals de mogelijkheid tot een aflossingsstop van drie maanden, zelf te bepalen incassodatum en een eenmalige boetevrije extra aflossing.

Ook bij het Nederlands Krediet Collectief sluit je eenvoudig deze lening af.

Wij helpen je graag verder met je lening aanvraag. Bekijk onze handige Seniorenlening video met tips hoe je verantwoord een lening afsluit op latere leeftijd.

Sluit nu een Seniorenlening af 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

 • Scherpste vaste rente vanaf 3,6%
 • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
 • U betaalt elke maand een vast bedrag
 • Extra aflossen is altijd boetevrij
 • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 15 september

“Vriendelijk, meelevend en meedenkend, ik ben tevreden”

Inge Postuma

Bekijk alle 1040 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.