Seniorenlening wordt steeds populairder

Publicatie: 04-06-2019


Een persoonlijke lening afsluiten op latere leeftijd wordt steeds populairder.

Ouderen blijven steeds langer actief en mobiel. En hebben nog volop plannen om erop uit te trekken of zorgeloos te genieten van hun huis. 

Maar een financiering voor een grote aankoop zoals een camper of de verbouwing van hun eigen woning kunnen ze vaak niet krijgen vanwege hun leeftijd en inkomen. Lees meer over hoe BNP Paribas hier handig op inspeelt door het aanbieden van speciale Seniorenlening.

BNP Paribas introduceert de Persoonlijkste Seniorenlening

Met de persoonlijkste seniorenlening speelt BNP Paribas in op de behoefte onder mensen tussen de 60 en 74 jaar die vaak vanwege hun leeftijd en inkomen moeilijk aan een consumptief krediet kunnen komen. Of alleen een persoonlijke lening met een korte looptijd waardoor ze de maandlasten vaak niet kunnen opbrengen.

Daarnaast worden ouderen die al een lening hebben vaak verplicht die lening versneld af te lossen. Met als gevolg: hele hoge maandlasten die naast een pensioen vaak niet toereikend zijn om maandelijks te kunnen aflossen. 

Voordelen Persoonlijkste seniorenlening 

Met de Persoonlijkste Seniorenlening biedt BNP Paribas mensen van 60 jaar en ouder de kans om op een betaalbare en verantwoorde manier geld te lenen voor de aankoop van een camper of de financiering van een verbouwing van hun eigen woning. Of om de maandlasten van bestaande lening te verlagen. Het grote voordeel van de Persoonlijkste Seniorenlening is een langere looptijd. Dat betekent lagere maandlasten. De lening moet zijn afgelost voor je de leeftijd van 78 hebt bereikt. 

De nieuwe Seniorenlening heeft ook een aantal flexibele kenmerken, zoals de mogelijkheid tot een aflossingsstop van drie maanden, zelf te bepalen incassodatum en een eenmalige boetevrije extra aflossing.

Ook bij het Nederlands Krediet Collectief sluit je eenvoudig deze lening af.

Wij helpen je graag verder met je lening aanvraag. Bekijk onze handige Seniorenlening video met tips hoe je verantwoord een lening afsluit op latere leeftijd.

Sluit nu een Seniorenlening af 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.