Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Rentetarief persoonlijke lening vanaf € 25.000,- per 1 december verlaagd

Publicatie: 05-12-2018


Het Nederlands Krediet Collectief verlaagt wederom per 1 december de rentetarieven van een persoonlijke lening. Ben je van plan om een persoonlijke lening af te sluiten of wil je voordelig een lening oversluiten? Profiteer dan nu van een zeer lage vaste rente. Zo leen je al vanaf 3,9% bij een leenbedrag vanaf 25.000 euro. Tot voor kort gold dit tarief alleen vanaf 50.000,-.

Verschillen rentetarieven in de markt

Al sinds juni dit jaar bieden kredietverstrekkers persoonlijke leningen aan onder de 4%.
“ Maar let goed op welke voorwaarden aan bepaalde tarieven hangen”, waarschuwt Chris Hilgersom, directeur van het Nederlands Krediet Collectief. Door het verlagen van het aanvraag limiet naar € 25.000,- bieden wij voor een grotere groep consumenten de laagste vaste rente garantie aan, en uiteraard tegen de beste voorwaarden. Zo kan je altijd boetevrij aflossen en is de lening altijd goed afgestemd op je leendoel”.

Het Nederlands Krediet Collectief vindt het belangrijk dat je nooit te veel betaalt voor je lening. Daarom verlagen we onze rentes wanneer dat kan.

Benieuwd naar de nieuwste rentepercentages van onze Persoonlijke Lening? 

Bekijk onze nieuwste rentepercentages.

Lening oversluiten? Dit is het moment!

De vaste rente is op dit moment historisch laag. Profiteer nog in 2018.

Heb je momenteel een doorlopend krediet of persoonlijke lening met een hogere rente? Dan zetten we deze geheel kosteloos voor je om. Ook wanneer je geld nodig hebt voor bijvoorbeeld een verbouwing of aankoop van een auto bieden wij de laagste rente van Nederland aan!

Hoe vraag je een persoonlijke lening aan? 

Een lening aanvragen doe je bij het Nederlands Krediet Collectief helemaal online. Via onze website bereken je eenvoudig hoeveel je kunt lenen en wat dat per maand kost. Afhankelijk van het leenbedrag en de gewenste looptijd, heb je de keuze uit twee verschillende leningen:

Kies de lening die bij je past en vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

 

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 5 maart

“Omdat ik e.e.a. aan woningverbetering van mijn flatje wil gaan doen en daarvoor niet genoeg geldmiddelen ter beschikking had, heb ik afgelopen week een lening aangevraagd bij het Nederlands Krediet Collectief. De medewerkers van genoemde instantie hebben mij telefonisch heel vriendelijk en zeer correct geholpen. Er was begrip voor mijn onwetendheid t.a.v. handelingen met downloaden etc. Daarbij ben ik fantastisch geholpen en zo ben ik ook weer een beetje wijzer geworden in het werken op een pc. En tenslotte: petje af voor de snelle wijze waarop mijn lening door hen is geregeld.”

heer Van der Marel

Bekijk alle 1181 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.