Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Rentepercentage voor leningen vanaf 6,6%

Rentepercentages van leningen, ook wel debetrente genoemd, wij tonen zijn rentes die gelden bij de meest strenge acceptatiecriteria.

Aangezien de banken, zoals Interbank en DEFAM, die met ons samenwerken uw aanvraag beoordelen op uw persoonlijke en financiële situatie, kan het voorkomen dat zij een hogere rente hanteren. U kunt ervan uitgaan dat wij de tarieven en voorwaarden van de banken onderling met elkaar vergelijken en laten concurreren zodat wij u de scherpste rente en de beste voorwaarden kunnen aanbieden.

Wilt u leningen vergellijken van banken met de rentepercentages die wij hanteren? U bespaart direct geld door de juiste keuze te maken bij de kredietverstrekker met de laagste rente en de beste voorwaarden.


Selecteer de leenvorm waarvan u de actuele rentepercentages wilt inzien:


Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.