Persoonlijke Lening afsluiten bij Nationale-Nederlanden

Publicatie: 13-11-2015


Wat betreft geld lenen gold de Nationale-Nederlanden Bank lange tijd als specialist in doorlopend krediet. Maar sinds afgelopen maand kunt u via ons ook een persoonlijke lening afsluiten bij Nationale-Nederlanden. Natuurlijk, zoals u gewend bent van deze bank, tegen een scherpe rente.

Vaste bedrag, vaste rente en looptijd

Zoals met iedere persoonlijke lening staan ook bij Nationale-Nederlanden het bedrag, de rente en de looptijd van uw lening vast. U weet dus gedurende de gehele looptijd precies waar u aan toe bent wat betreft uw maandelijkse kosten. Daarmee is dit het beste product als u zekerheid belangrijk vindt.

Concreet doel geldlenen

Een persoonlijke lening is bijzonder geschikt voor een concreet leendoel als een nieuwe auto of een verbouwing. U krijgt het geleende bedrag namelijk in een keer op uw rekening gestort. Eenmaal afgelost kunt u het bedrag niet opnieuw opnemen. De looptijd van uw lening kan dus niet langer worden door extra opnames. Bijkomend voordeel is dat u in aanmerking komt voor fiscaal voordeel als u de persoonlijke lening gebruikt voor het verbouwen of renoveren van uw koopwoning.

Kenmerken lening Nationale-Nederlanden

Specifiek voor de persoonlijke lening van Nationale-Nederlanden geldt dat de looptijd kan liggen tussen de 6 en 120 maanden. U kunt deze lening aanvragen tot een maximale leeftijd van 67 jaar. Daarnaast is tussentijds extra aflossen mogelijk zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Een persoonlijke lening afsluiten bij Nationale-Nederlanden kan overigens al vanaf een rente van 4,9%.

Benieuwd naar het aanbod van Nationale-Nederlanden of een van onze andere partnerbanken passend bij uw persoonlijke situatie en wensen? Vraag hier een offerte aan.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.