Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Leningen vergelijken: hoge rente voor creditcard krediet

Publicatie: 01-10-2015


Voor online shoppers is een creditcard bijna onmisbaar. Ook de fanatieke wereldreiziger zal er niet meer zonder kunnen. Moeiteloos betalen, wat u maar wilt, waar u maar wilt. Maar een creditcard is natuurlijk niet gratis. Het gebruik ervan brengt ook het risico op hoge kosten met zich mee. Betaalt u uw creditcard krediet namelijk niet op tijd terug, dan is uw krediet eigenlijk een lening met een hoge rente.

Rente krediet berekenen

Een creditcard hebben betekent natuurlijk niet automatisch dat u in de schulden raakt. Betalen met uw kaart biedt u vaak tot dertig dagen uitstel van betaling. Lost u het openstaande bedrag op tijd af? Dan is er niets aan de hand. Pas als u te laat bent met terugbetalen, gaat u rente betalen over het openstaande bedrag. Dat kan flink in de papieren lopen. De grote Nederlandse banken bijvoorbeeld rekenen tussen de 12% en 14% rente over creditcardkredieten. Snel uw schuld aflossen kan u dus veel geld besparen.

Schuld aflossen? Lening oversluiten!

Uw schuld aflossen door een lening af te sluiten klinkt misschien niet direct logisch. Maar feitelijk sluit u uw dure lening over naar een lening met een lagere rente. Een creditcard krediet is namelijk heel vergelijkbaar met een doorlopend krediet. Bij beide kredieten betaalt u maandelijkse een bedrag terug dat bestaat uit aflossing en rente. Het grote verschil is dat de creditcard maatschappij u tot 14% rente berekend. Een doorlopend krediet heeft u echter al vanaf 4,5% rente. Tel uit uw winst!

Ontdek wat uw mogelijkheden zijn. Vraag meteen een offerte aan.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 5 maart

“Omdat ik e.e.a. aan woningverbetering van mijn flatje wil gaan doen en daarvoor niet genoeg geldmiddelen ter beschikking had, heb ik afgelopen week een lening aangevraagd bij het Nederlands Krediet Collectief. De medewerkers van genoemde instantie hebben mij telefonisch heel vriendelijk en zeer correct geholpen. Er was begrip voor mijn onwetendheid t.a.v. handelingen met downloaden etc. Daarbij ben ik fantastisch geholpen en zo ben ik ook weer een beetje wijzer geworden in het werken op een pc. En tenslotte: petje af voor de snelle wijze waarop mijn lening door hen is geregeld.”

heer Van der Marel

Bekijk alle 1181 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.