Wat doet een kredietbemiddelaar?

Een krediet of lening afsluiten is mogelijk via een kredietbemiddelaar, of rechtstreeks bij een kredietverstrekker of bank. Een kredietbemiddelaar werkt voor meerdere kredietverstrekkers en banken.

Twee soorten kredietbemiddelaars

1) De kredietbemiddelaar die bemiddelt en advies geeft. Deze kredietbemiddelaar helpt u met het vinden van een passende lening. Hij verzorgt ook de contacten met de kredietverstrekker totdat de lening tot stand is gekomen. Na de totstandkoming en de realisatie van het krediet blijft de kredietbemiddelaar uw adviseur en contactpersoon.

2) De kredietbemiddelaar die alleen bemiddelt en dus niet adviseert. Deze kredietbemiddelaar helpt u met het vinden en realiseren een lening, waarvoor u hem opdracht heeft gegeven. De kredietbemiddelaar verzorgt ook de contacten met de kredietverstrekker totdat de lening tot stand is gekomen. Na de totstandkoming en de realisatie van het krediet blijft de kredietbemiddelaar uw contactpersoon.

Wat zijn de voordelen van een kredietbemiddelaar?

Een kredietbemiddelaar werkt voor meerdere kredietverstrekkers en banken. Een kredietbemiddelaar neemt een hoop werk uit handen van de kredietverstrekkers en banken, en werkt goedkoper en sneller. Zo kunnen de kredietvertrekkers en banken die met kredietbemiddelaars samenwerken een lagere rente aanbieden en u sneller van dienst zijn dan de reguliere banken die zich rechtstreeks op de consumptief krediet-markt richten.

Wat voor soort kredietbemiddaar is Nederlands Krediet Collectief?

Bij Nederlands Krediet Collectief kunt u geheel zelfstandig een lening afsluiten, zonder advies en zonder persoonlijk contact!

Bij Nederlands Krediet Collectief kunt u alles zelf doen. U kunt zelf kiezen welk product u af wilt sluiten, welke looptijd u wenst en welke risico's u wel of niet af wilt dekken. U krijgt een helder overzicht van de kosten en de consequenties van de door u gemaakte keuzes. Vooral mensen die over de benodigde kennis en ervaring beschikken, is het afsluiten van een lening zonder persoonlijk contact een goede optie. U bepaalt zelf welke lening het beste bij u past.

Ook kunt u bij Nederlands Krediet Collectief een lening afsluiten met een goed advies!

Mensen met weinig kennis en ervaring kunnen via een Nederlands Krediet Collectief een offerte aanvragen voor geld lenen met advies. Dit is ook een goede keuze voor mensen die het gewoon prettig vinden bij het kiezen van een lening geholpen te worden door een betrouwbare en deskundige adviseur. U krijgt een advies dat optimaal rekening houdt met uw wensen en situatie. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen verkeerde beslissing neemt.

In beide gevallen kunt u via Nederlands Krediet Collectief snel en foutloos een krediet afsluiten tegen de laagste kredietrentes van Nederland en zonder extra kosten!

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: maandag 19 maart

“Uitstekend behandeld , klantvriendelijk , heel vriendelijk personeel”

B. Konieczna-Janssen

Bekijk alle 256 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.3

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Nederlands Krediet Collectief
Ons team staat voor u klaar

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl