Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Tips voor huiseigenaren

18-09-2018

Tips om uw verbouwing te financieren

Vandaag presenteert het kabinet Rutte de begroting voor 2019. Bijna alle huishoudens gaan er volgend jaar op vooruit. Een extra goede reden om uw plannen voor verbouwen te realiseren. Heeft u binnenkort plannen om te verbouwen? Lees dan deze tips om uw verbouwing verstandig en voordelig te financieren.

Verbouwen: een investering meer dan waard

Bent u tevreden met de plek waar u nu woont? Maar voldoet uw huidige keuken of badkamer niet meer aan uw woonwensen? Dan biedt een verbouwing uitkomst. Los van het extra woongenot zijn dit verbeteringen die de waarde van uw huis verhogen. Daarom is het verstandig om te investeren in het onderhoud of verbetering van uw woning.

Kosten verbouwing

Een verbouwing brengt aardig wat kosten met zich mee. Een verbouwing financieren kunt u natuurlijk het beste doen met spaargeld. Maar als dat onvoldoende voor handen is, is geld lenen voor uw verbouwing een goede optie. Sommige mensen kiezen voor een tweede hypotheek. Met de aangekondigde versnelde afbouw van de hypotheekrenteaftrek van het kabinet, misschien niet de slimste keuze.

Wist u dat een persoonlijke lening voor verbouwen vaak voordeliger is?

Persoonlijke lening of tweede hypotheek?

Een persoonlijke lening heeft als voordeel dat u kunt kiezen voor een kortere looptijd. Zo bent u eerder schuldenvrij dan met een lang lopende lening zoals een tweede hypotheek. Verder betaalt u geen taxatie- of notariskosten. En kunt u altijd boetevrij extra aflossen. De rente die u betaalt voor de persoonlijke lening die u gebruikt voor aanschaf, verbetering of verbouwing van de woning is fiscaal aftrekbaar.

Als huiseigenaar kunt u prima een persoonlijke lening naast uw hypotheek afsluiten.

Ontdek zelf de voordelen 

Bescherm uw financiering

Een verbouwing van uw keuken of badkamer kan kost veel geld. Om dit (hoge) leenbedrag te verzekeren, zodat u leent zonder zorgen, hebben wij een kredietbeschermer voor uw lening. Deze verzekering neemt de betalingsverplichting tijdelijk van u over in geval van werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Het verzekerde bedrag valt vrij in geval van overlijden zodat u uw nabestaanden niet achterlaat met uw lening.

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang085 - 760 89 89
blog-70

Tips voor huiseigenaren

20-09-2019

Belastingvoordelen geld lenen voor verbouwing

Geld lenen voor tuin

Tips voor huiseigenaren

30-08-2019

Geld lenen voor je tuin

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: donderdag 19 november

“aanvraagprocedure vlot, duidelijk en helder. voortgangscontrole correct maar zeker niet hinderlijk. uitleg bij vragen goed en duidelijk. voor aanlevering van opgevraagde gegevens makkelijk te bedienen en te volgen; daarbij zeer welkom in een beveiligde omgeving wat zeer wordt gewaardeerd gezien de privacy-gegegens. Medewerkers zeer behulpzaam bij vragen. Afwikkelingstraject kort en duidelijk. al met al zeer tevredenen aanbevelenswaardig”

heer

Bekijk alle 1100 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.