Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Algemene tips

20-11-2014

Uw lening oversluiten kan u veel geld besparen!

Het afsluiten van een lening wordt vaak voorafgegaan door een uitgebreide zoektocht naar de meest geschikte en goedkoopste optie. Maar als de lening eenmaal loopt, laten veel mensen dat zo. En dat terwijl het oversluiten van uw lening(en) u veel geld kan besparen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Slechts 18% van de mensen met een lening zouden het oversluiten van hun lening overwegen wanneer dit voordeliger is. Dat blijkt uit de Monitor Financieel gedrag van platform Wijzer in Geldzaken. Toch kan het verstandig zijn regelmatig te controleren of u nog altijd de meest geschikte en voordeligste lening heeft. Het aanvragen van een offerte is daarbij kosteloos en vrijblijvend.

Lening oversluiten lagere rente

Het oversluiten van uw lening of leningen kan u namelijk veel geld besparen. Over het krediet op uw creditcards of bij verzendhuiskredieten betaalt u vaak een heel hoge rente die kan oplopen tot 15%. Ook rood staan op uw lopende rekening bij de bank is duur.

Of misschien heeft uw bank of kredietverstrekker onlangs de rente verhoogd. Daarbij staat de rente op dit moment historisch laag. De kans is dus groot dat uw lopende lening goedkoper kan! En een nieuwe lening betekent ook profiteren van nieuwe verbeterde voorwaarden, zoals kosteloos tussentijds aflossen bij het vernieuwde DEFAM.

Samenvoegen leningen

Ook door het samenvoegen van leningen komt u vaak in aanmerking voor een lagere rente. Zo kunt u de looptijd van uw lening(en) verkorten of uw maandelijkse aflossingen verlagen. Afhankelijk van uw wensen en persoonlijke situatie kan zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet tot de mogelijkheden behoren.

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 16 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.