Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

Algemene tips

30-10-2014

Lenen met of zonder advies?

Op onze website kunt u geld lenen met of zonder advies. “Maar wat is nu precies het verschil?” Dat is een vraag die ik op kantoor regelmatig voorbij zien komen. Een goede reden om daar eens een blog aan te wijden.

Geld lenen zonder advies

Een lening afsluiten zonder advies wordt ook wel ‘execution only’ genoemd. Execution only dienstverlening houdt in dat u zelfstandig een leenproduct kiest. De kredietbemiddelaar bemiddelt alleen bij de totstandkoming van een overeenkomst tussen u en de kredietgever. Hierbij is het belangrijk dat u voldoende financiële kennis heeft om de lening te kiezen die het best aansluit op uw persoonlijke situatie.

Lenen met advies

Heeft u zelf niet voldoende kennis of vindt u het gewoon prettig om geadviseerd te worden over uw lening? Dan raad ik aan om te lenen met advies. Voordat u de offertes ontvangt, neemt de kredietbemiddelaar contact met u op. In een adviesgesprek bespreekt u samen de mogelijkheden en risico’s. Zo weet u zeker dat u een verantwoorde keuze maakt.

Lenen met advies niet duurder

Een lening met advies is niet per definitie duurder. Dankzij de kennis van de kredietexperts, kan het u zelfs geld besparen. De kosten voor het advies zijn inbegrepen in de rente van de lening. Er worden dus geen extra kosten in rekening gebracht voor advisering.

Zo maakt u een goede keuze

Het verschil is waarschijnlijk duidelijk. Maar hoe weet u of u voldoende kennis heeft? Die vraag kan ik niet zomaar voor iedereen beantwoorden. Dit verschilt per situatie. Sommige leenproducten vragen veel specialistische kennis, terwijl andere leningen net iets eenvoudiger zijn af te sluiten. Twijfelt u? Kijk dan op de site weetwatjeweet.nl en doe de Financiële Kennistest van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Of neem contact met mij op, ik help u graag om een verstandige keuze te maken.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 18 september

“Top geholpen ! Ze weten waar ze over praten.”

heer Baris

Bekijk alle 1042 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.