Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Algemene tips

18-06-2015

Uw doorlopend krediet oversluiten

Hoeveel tijd heeft u besteed aan het afsluiten van uw doorlopend krediet? U verdiepen in de verschillende kredietverstrekkers, leningen vergelijken voor een lage rente en gunstige voorwaarden. Maar hoeveel tijd heeft u sindsdien besteed aan uw krediet, behalve het afhandelen van uw verplichtingen? Door ook tijdens de looptijd van uw lening scherp te blijven, kunt u veel geld besparen. Daarom vandaag meer over het oversluiten doorlopend krediet.

Doorlopend krediet vergelijken

Het verschil in de rente die verstrekkers van krediet aanbieden kan oplopen tot 2%. Stel dat u een doorlopend krediet afgesloten heeft van €20.000. Als u het hele jaar maximaal leent tegen een rente van 7,5%, betaalt u €1.500 aan rente. Terwijl maximaal lenen tegen 5,5% €1.100 aan rentekosten betekent. Een verschil van €400! U ziet, uw doorlopend krediet oversluiten kan u honderden euro’s per jaar besparen.

Maandlasten of looptijd krediet

Maar uw krediet oversluiten kan meer redenen hebben. Een lening is over het algemeen een verplichting die u aangaat voor meerdere jaren. In die periode kan er vanalles gebeuren, zowel in uw persoonlijk leven als bij uw bank. Door op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld gewijzigde voorwaarden, zorgt u dat u altijd een lening heeft die optimaal aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Krediet oversluiten: voordelig geldlenen

Uw doorlopend krediet oversluiten betekent dat u ervoor kiest uw oude krediet helemaal af te lossen en dat u vervolgens een nieuwe lening afsluit. Klinkt als veel gedoe? Bij Nederlands Krediet Collectief nemen wij u dit graag uit handen. U dient een aanvraag bij ons in en wij zoeken voor u uit voor welke kredieten bij onze partnerbanken u in aanmerking komt. Nadat u uw keuze gemaakt heeft, handelen wij het oversluiten voor u af. Zo eenvoudig kan voordelig geldlenen zijn!

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 16 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.