Bereken uw lening

Rente v.a.

%

Maandlast

100 p/m

o.b.v. 120 mnd

Uw huidige lopende lening is een dure lening. Die kans is groot als u niet recentelijk een lening heeft afgesloten; de rente staat nu historisch laag. Door uw lening om te zetten naar een nieuwe lening met het huidige lage rentepercentage bespaart u veel geld. Via ons rekenmodel kunt u zelf zien hoeveel u gaat besparen na het omzetten van uw lening. Een nieuwe lening betekent niet alleen een lager rentetarief maar ook nieuwe voorwaarden die vaak gunstiger zijn dan de oude.

Als u besluit uw te dure lening om te zetten en over te sluiten naar een nieuwe lening betekent dat lagere maandlasten. Ook kunt u de looptijd van de lening opnieuw bepalen: een langere looptijd bijvoorbeeld betekent lagere maandlasten. Bij oude leningen was extra aflossen niet boetevrij toegestaan. Bij de huidige leningen mag u wel kosteloos tussentijds extra aflossen.

Persoonlijke lening omzetten

De oude persoonlijke lening omzetten naar een nieuwe persoonlijke lening betekent een nieuwe vaste lage rente. Bij de nieuwe lening spreekt u opnieuw een looptijd af. Zodra de lening is overgesloten profiteert u van de lagere vaste maandlasten. Tegenwoordig wordt geen boeterente meer in rekening gebracht bij het oversluiten van een persoonlijke lening. De bank berekende in het verleden het wegvallen van de ingecalculeerde rente-inkomsten door aan de klant. Het omzetten van een persoonlijke lening kan nu kosteloos.

Een persoonlijke lening omzetten naar een doorlopend krediet is ook mogelijk. Uw lening gaat dan van het vaste karakter naar een flexibel karakter; de rente en looptijd zijn variabel. Ook heeft u bij deze leenvorm zeggenschap over wanneer en hoeveel geld u van het maximale leenbedrag opneemt. Als u een bedrag van de lening heeft afgelost maar u wilt het opnieuw opnemen dan kan dat. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag terwijl u bij een persoonlijke lening rente betaalt over het hele bedrag omdat de bank dit eenmalig aan u uitkeert.

Doorlopend krediet omzetten

Een doorlopend krediet kan altijd kosteloos worden omgezet naar een nieuw doorlopend krediet bij een andere kredietverstrekker. Het huidige doorlopend krediet kan ook worden overgesloten naar een persoonlijke lening. U zet dan de historisch lage rente vast en heeft niet langer te maken met de variabele rente die bij een doorlopend krediet hoort. Ook de looptijd en einddatum van de lening zet u vast. Zodra de lening is overgesloten profiteert u van het lage rentetarief en de bijbehorende vaste lage maandlasten.

Online lening omzetten

Regel vandaag nog online het omzetten van uw dure huidige lening naar een nieuwe lening met een lage rente en gunstige voorwaarden. U vraagt online via onze oversluitservice een nieuwe lening aan en wij regelen vervolgens de rest voor u.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 24 mei

“Behandeling zeer vlot maar door snelheid soms niet volledig. Linkjes die niet werken en niet duidelijk in eerste mail welke stukken men wenst te ontvangen. Maar verder vriendelijk en behulpzaam”

Arnold Stokman

Bekijk alle 518 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl