Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 3,5%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.8 uit 5 op Trustpilot.nl

Wat moeten nabestaanden doen als ik kom te overlijden?

Als u komt te overlijden, loopt de lening in principe gewoon door en worden uw erfgenamen daarmee belast. Als er een overlijdensrisicoverzekering is afgesloten, kan deze de lening (gedeeltelijk) inlossen. Mocht onder de streep blijken dat uw nabestaanden moeten bijbetalen, kunnen ze dit weigeren. Maar ze mogen dan evenmin persoonlijke spullen erven. Als u in gemeenschap van goederen was getrouwd, dan blijft de partner voor de helft aansprakelijk voor de restschuld. Ook als hij of zij de erfenis verwerpt.

Nabestaanden moeten het overlijden zo spoedig mogelijk melden bij het Nederlands Krediet Collectief. Onze adviseurs zullen dan desbetreffende krediet aanbieder op de hoogte stellen. Heeft u een overlijdensrisicoverzekering afgesloten via het Nederlands Krediet Collectief dan zal onze adviseur ook direct desbetreffend verzekeraar contacten. Om u in desbetreffend situatie te ontzien van extra werk kunt u ons mailen: info@nederlandskrediet.nl of telefonisch: 085-7608989 bereiken.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: woensdag 20 januari

“Ik ben erg te spreken over het begeleiden en meedenken om tot een goede persoonlijk lening te kunnen komen”

De heer THEIJS

Bekijk alle 1150 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.