Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,5%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een lening aan te vragen?

Banken en kredietverstrekkers stellen een aantal uiteenlopende voorwaarden waar u aan moet voldoen voordat u een lening mag aanvragen.

  • U bij alle geldverstrekkers woonachtig zijn in Nederland.
  • Ook moet u over een vast dienstverband of tijdelijk dienstverband beschikken (geen uitzend fase A-contract).
  • Om een lening af te sluiten moet u tenminste 21 jaar zijn en de lening moet voordat u de leeftijd van 81 jaar bereikt, worden ingelost.
  • Bij het toekennen van de lening wordt gekeken naar uw inkomen, de duurzaamheid van het inkomen, de overige verplichtingen zoals woonlasten en de hoogte van de lening.
  • Het aanhouden van een betaalrekening bij een Nederlandse bank is verplicht, omdat de termijnbedragen dan automatisch afgeschreven kunnen worden.
  • De geldverstrekker informeert altijd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) of u al leningen heeft lopen en hoe uw betalingsgedrag was bij leningen in het verleden.

Actuele rente

Rentestand per woensdag 17 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.