Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Volledig digitale werkwijze en een offerte binnen 24 uur

Meest complete aanbod van leningen met laagste rentegarantie

Wij scoren een 9.7 uit 10 op klantenvertellen.nl

Welke lening past bij mij?

Een financiering afsluiten kent twee leenvormen: de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Beide varianten zijn geschikt om op een verantwoorde manier geld te lenen. Daarnaast kunt u bij ons speciaal voor senioren en groene investeringen een persoonlijke lening afsluiten.

  • De persoonlijke lening bestaat uit een vast leenbedrag met een vaste rente en looptijd. Het bedrag dat wordt gefinancierd middels de persoonlijke lening wordt in één keer op uw rekening gestort. Altijd boetevrij aflossen. U weet waar u aan toe bent met een persoonlijke lening.

  • Het doorlopend krediet hanteert geen begin-en einddatum. Deze financieringsmethode is speciaal voor de flexibele lener. U kunt bij een doorlopend krediet geld opnemen en aflossen wanneer u dat wilt. Dit brengt met zich mee dat de rente en looptijd variabel zijn. U lost altijd boetevrij af.

  • De seniorenlening is er speciaal voor mensen van 60 jaar of ouder. De seniorenlening biedt vaste rente en maandlasten. Wij bieden maatwerk voor senioren met specifieke financiële situaties.

  • De groene lening biedt een vaste lage rente vanaf 6,6% voor energiezuinige investeringen zoals zonnepanelen, isolatie, of een elektrische fiets. De lening heeft een looptijd van 5 tot 15 jaar en is beschikbaar voor personen tussen 21 en 69 jaar. Aanvragen en documenten worden digitaal verwerkt, en binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Actuele rente

Rentestand per zaterdag 15 juni

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.