Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Kost het geld om een lening over te sluiten?

Het kost geen geld om een lening over te sluiten naar Nederlands Krediet Collectief. Dat wil zeggen dat u zonder bijkomende kosten de financieringen die u ergens anders heeft gesloten en wilt aflossen, kunt inlossen via Nederlands Krediet Collectief. Het samenvoegen van leningen en bijvoorbeeld omzetten naar een persoonlijke lening levert u direct een rente korting op. Zo betaalt u bij de meeste banken en/of geldverstrekkers een te hoge rente op uw krediet.

Het Nederlands Krediet Collectief neemt het werk uit handen met de kosteloze oversluitservice. Zo zorgen wij ervoor dat naast een nieuwe lening tegen betere voorwaarden ook uw huidige lening keurig worden ingelost bij verstrekker en afgemeld bij het BKR. Onze kredietadviseurs werken onafhankelijk en doen u enkel een voorstel als u erop vooruit gaat.

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 21 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.