Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Hoe kom ik van mijn negatieve BKR notering af?

Heeft u een negatieve BKR-code dan is de kans groot dat u problemen heeft met geld lenen. In de meeste gevallen wordt u automatisch afgewezen vanwege het risico voor de kredietverstrekker.

Hoe komt u van een negatieve BKR codering af? In veel gevallen is dat niet mogelijk. Wel kunt u stappen ondernemen als u denkt dat uw negatieve BKR-codering onterecht is.

Staat u onterecht als wanbetaler geregistreerd bij BKR? Ga dan na of er een administratieve fout is gemaakt. Als dat het geval is en u kunt de fout aantonen, dien dan een verzoek tot correctie in bij de kredietverstrekker - dus niet bij BKR. Komt u er vervolgens niet uit bij de bank of financieringsmaatschappij? Dan kan BKR voor u bemiddelen. Als ook dat geen resultaat heeft, kunt u nog aankloppen bij de Geschillencommissie van BKR. Wat u vooral niet moet doen is ingaan op partijen die tegen vergoeding menen uw BKR-codering ongedaan te kunnen maken.

U kunt altijd terecht bij het BKR voor meer informatie over een BKR-registratie

Actuele rente

Rentestand per dinsdag 21 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.