Goedemorgen, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 7,2%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.8 uit 5 op Trustpilot.nl

Kan ik meerdere offertes aanvragen voor een lening?

Ja u kunt meerdere offertes voor een lening aanvragen via Nederlands Krediet Collectief. U kunt bijvoorbeeld een offerte aanvragen voor een persoonlijke lening en voor een doorlopend krediet.

De kredietadviseurs van het Nederlands Krediet Collectief stellen met zorg een offerte voor u samen. Zo worden uw wensen zoveel mogelijk verwerkt maar geeft de adviseur ook vrijblijvend advies zodat altijd goed geïnformeerd bent naar uw mogelijkheden. Een offerte aanvragen is een belangrijke stap om tot een definitieve keuze te komen voor een geschikte lening.

Actuele rente

Rentestand per zondag 28 mei

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 7,2%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 15.000 bedraagt € 20.874 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 173,95 en een rentetarief van 7,2%.