Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Kan ik extra geld lenen als ik al een lening heb?

Extra geld lenen als u al een lening heeft is mogelijk wanneer u op basis van uw persoonlijke situatie nog niet het maximaal te lenen bedrag geleend heeft. 

Het totaal te lenen bedrag wordt altijd berekend aan de hand van uw maximale leen capaciteit. U kunt eenvoudig online berekenen hoeveel u maximaal kunt lenen. Het is vaak voordeliger om leningen samen te voegen in een (persoonlijke) lening. Banken kunnen in het algemeen iets ruimer in de verstrekking zijn van een aanvullend bedrag als alles onder een dak onderbrengt. Daarnaast is het in zo’n 90% van de aanvragen zo dat u tevens goedkoper uit bent door een renteverlaging op de bestaande kredieten.

Vooral leningen bij creditcards en verzendhuiskredieten (bijvoorbeeld een Wehkamp of Neckermann) hebben vaak een hoge rente die kan oplopen tot wel 14% In verband met Corona is er een maximum van 10% wettelijk gesteld. Een rentepercentage wat nog steeds een stuk hoger ligt dan de rentepercentages van leningen bij Nederlands Krediet Collectief. Hetzelfde geldt voor roodstaan op uw rekening bij de bank. U betaalt een hoge rente voor het bedrag dat u leent.

Wij raden aan om uw leningen samen te voegen en over te sluiten naar een persoonlijke lening. U bent hiermee hoogstwaarschijnlijk verzekerd van een lagere rente en bent minder geld kwijt voor de lening.

Actuele rente

Rentestand per zondag 21 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.