Dit is Alpha Credit

Alpha Credit is een niche kredietverstrekker en onderdeel van ALFAM, wat op haar buurt 100% dochter is van ABN AMRO. Vanuit het kantoor in Bunnik helpt Alpha Credit consumenten en ondernemers bij de financiering van een motor of auto.

Bij Alpha Credit kunt u een doorlopend krediet of persoonlijke lening afsluiten voor uw auto of motor. Het maakt niet uit of deze nieuw of tweedehands is. Bent u ondernemer? Dan kunt u ook kiezen voor financial lease.

DEFAM is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN), staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en beschikt over een vergunning om consumptief krediet te mogen aanbieden.

Een lening afsluiten bij Alpha Credit kan via een dealer of via een zorgvuldig geselecteerde partner. Wij zijn één van die partners. Dus bent u op zoek naar een autolening of financiering voor uw motor? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt vaak nog dezelfde dag het aanbod van Alpha Credit.

Persoonlijke lening via Alpha Credit

Voor iedereen tussen de 18 en 69 is een persoonlijke lening een goede motor- of autolening. Omdat de looptijd vast staat, kunt u deze aanpassen op de verwachte levensduur van uw voertuig. Bij Alpha Credit sluit u een persoonlijke lening af tot € 50.000, tegen een vaste lage rente.

Doorlopend krediet via Alpha Credit

Bent u op zoek naar financiering voor uw auto of motor én naar een financieel steuntje in de rug? Dan is een doorlopend krediet iets voor u. Bij Alpha Credit kunt u een doorlopend krediet afsluiten als u tussen de 18 en 59 jaar oud bent. Met een kredietlimiet vanaf € 2.250 tot € 50.000. Vanaf uw 60e bouwt u het krediet af.

Financial lease via Alpha Credit

Ook voor de financiering van uw bedrijfsauto kunt u terecht bij Alpha Credit. Als ondernemer leent u minimaal € 5.000 en maximaal € 100.000. U kunt het volledige aankoopbedrag exclusief BTW financieren bij Alpha Credit. Ga naar financial lease voor zelfstandig ondernemers voor meer informatie.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Vriendelijk personeel, duidelijk en snel. Volledig qua informatie en de rente is ook prettig. Al met al een aanrader.”

Fam. B.

Bekijk alle 217 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top