Dit is DEFAM

DEFAM B.V. is opgericht in 1982 en één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland. DEFAM biedt verschillende kredietproducten aan: doorlopend krediet, persoonlijke lening en financial lease. DEFAM is een specialist in verantwoord lenen en is zeer zorgvuldig bij het verstrekken van kredieten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat zij een lening verstrekken die past bij uw financiële situatie. DEFAM B.V. is één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO.

DEFAM is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN), staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en beschikt over een vergunning om consumptief krediet te mogen aanbieden.

U kunt de leningen van DEFAM alleen afsluiten via zorgvuldig geselecteerde, professionele tussenpersonen. Het Nederlands Krediet Collectief en de met haar samenwerkende intermediairs zijn door DEFAM speciaal geselecteerd.

Persoonlijke lening via DEFAM

Via DEFAM kunt u een persoonlijke lening afsluiten met een looptijd tussen de 6 en 120 maanden. De minimale leeftijd is 21 jaar en de maximale leeftijd waarop u een persoonlijke lening kunt afsluiten is 63 jaar. De lening moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 69 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 70.000.

Doorlopend krediet via DEFAM

Via DEFAM is een doorlopend krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 3% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een doorlopend krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 59 jaar. Een doorlopend krediet via DEFAM moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 65 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 70.000.

WOZ-krediet via DEFAM

Een WOZ-krediet is een doorlopend krediet speciaal voor eigen woningbezitters met een WOZ-waarde die voldoende hoog is ten opzichte van uw hypotheek. De rente is lager dan bij een doorlopend krediet. Via DEFAM is een WOZ-krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 3% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een doorlopend krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 59 jaar. Een WOZ-krediet via DEFAM moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 65 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 70.000.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

“Netjes snel en duidelijk,zeker voor iedereen aan te raden”

Jeroen

Bekijk alle 215 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 9.2

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

085 - 760 89 89

Onze specialisten

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Anna van Saksenlaan 10 (1e etage)
2593 HT ‘s- Gravenhage

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

 

Vestiging Mijdrecht

Genieweg 56
3641 RH Mijdrecht

 

Vestiging Otterlo

Arnhemseweg 22-a
6731 BS Otterlo

Back to top