Goedenavond, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,6%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Online lenen

Een lening afsluiten, hoe doet u dat? Gaat dat via een bezoek aan de bank of kan ik dat ook online regelen? Welk bedrag kan ik lenen tegen welke rente en hoeveel ga ik per maand aan aflossing en rente betalen? Belangrijke vragen waar u een antwoord op wilt hebben voordat u een lening af gaat sluiten. Vraag kosteloos advies aan onze adviseurs zodat u een verantwoorde lening afsluit die past bij uw situatie en financiële draagkracht. Wij werken met professionele partnerbanken en bieden u lage rentes en gunstige voorwaarden.

Online afsluiten

Bij het Nederlands Krediet Collectief sluit u een lening op maat af. Omdat wij online werken kunnen wij u lagere rentes bieden dan de rentes die de bank biedt voor geld lenen. Dat heeft te maken met de kosten aan kantoren en personeel die de bank doorberekent aan haar klanten. Een online kredietverstrekker heeft deze kosten niet. Bij een bank sluit u een lening af nadat u een afspraak heeft gemaakt op kantoor. Als u online geld leent regelt u de lening op het moment wanneer het u uitkomt.

Consumptief krediet: twee leenvormen

Wij zijn een onafhankelijk kredietbemiddelaar in consumptief krediet. Dit zijn geldleningen voor particulieren en worden gebruikt voor consumptiegoederen zoals een caravan, auto, motor, keuken maar ook voor zonnepanelen, een chalet of vakantie. Of een lening om de restschuld te financieren of om extra geld achter de hand te hebben. U kunt kiezen uit drie leenvormen voor uw lening: een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een hybride krediet. Voor welke lening kiest u? Dat wordt voor een groot deel bepaald door het leendoel.

Persoonlijke lening

Deze leenvorm wordt vaak gekozen als u een specifiek leendoel heeft. U heeft bijvoorbeeld een auto gezien die u graag wilt kopen. Als u een persoonlijke lening afsluit stort de bank eenmalig het totale leenbedrag op uw rekening zodat u de auto kunt kopen. Vervolgens betaalt u iedere maand een vast bedrag aan aflossing en rente. Het maandbedrag is gelijk omdat de rente en de looptijd van de lening vaststaan. Deze lening geeft zekerheid dankzij de vaste rente en looptijd.

Fiscaal voordeel

Leent u geld om uw huis te verbouwen of voor woningverbetering dan komt u met een persoonlijke lening als huiseigenaar in aanmerking voor fiscale aftrek van de rentekosten. Wij denken graag met u mee hoe u fiscaal voordeel kunt behalen. Deze dienstverlening aan u is gratis en wordt als waardevol  en goede service bestempeld door onze klanten op Trustpilot.

Doorlopend krediet

Wilt u meer financiële ruimte voor onverwachte uitgaven dan is een doorlopend krediet een passende leenvorm. De rente is variabel. Het leenbedrag wordt niet eenmalig uitgekeerd. U bepaalt zelf wanneer u welk bedrag opneemt tot aan het afgesproken kredietlimiet. U betaalt alleen kosten over dat bedrag. Een eerder afgelost bedrag kunt u weer opnieuw opnemen indien nodig.

Hybride krediet

Ons hybride krediet combineert de beste eigenschappen van de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Deze leenvorm is flexibel maar geeft ook zekerheid. U neemt geld op wanneer u het nodig heeft maar u lost ook een vast bedrag af tegen de beste voorwaarden. Een hybride krediet is speciaal ontwikkeld voor mensen met een hogere leenbehoefte tot maximaal €150.000.

Het deel doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd (de lening moet wel voor een bepaalde leeftijd zijn afgelost, meestal 70 jaar) en een variabele rente. Geld wat u aflost kunt u later opnieuw opnemen tot het maximale kredietbedrag.

Het gedeelte van de persoonlijke lening heeft een vaste rente en looptijd. Op beide leenvorm kan extra  boetevrij worden afgelost. Wij stellen voor u de meest gunstige combinatie samen zodat u profiteert van de laagste rente en beste voorwaarden.

Welk bedrag kan ik lenen?

De hoogte van het leenbedrag wordt bepaald op basis van een aantal factoren. Een standaard antwoord is niet te geven omdat lenen maatwerk is. De volgende factoren spelen een rol bij de hoogte van het leenbedrag:

  • Inkomen
  • Woonsituatie
  • Gezinssituatie
  • Leeftijd
  • BKR codering

Hoe vraag ik een lening aan?

Online een lening aanvragen gaat eenvoudig via ons aanvraagformulier. U vult uw gegevens in en na ontvangst van het formulier beoordelen wij of u een lening kunt afsluiten.

Wij vragen offertes op bij onze partnerbanken, vergelijken het aanbod en wij nemen met u het beste voorstel door. U ontvangt de offerte vrijblijvend en kosteloos per post of via email.

U stuurt daarna het ondertekende contract retour samen met de benodigde aanvullende stukken. Wij gaan voor u aan de slag en binnen twee werkdagen staat het geld op uw rekening.

Lening oversluiten of lening samenvoegen

Heeft u al een lening lopen maar wilt u die oversluiten? Of heeft u meerdere kleine leningen en wilt u die samenvoegen tot een overzichtelijke lening? Dat kan. U gaat dan een lagere rente betalen en in geval van samenvoegen van leningen krijgt u overzicht. De rente voor een groot leenbedrag is lager dan de rente voor kleine leenbedragen.

Maak gebruik van onze oversluitservice en profiteer van de lagere maandlasten na oversluiten van de lopende lening. Oversluiten en samenvoegen is kosteloos; u hoeft geen boeterente te betalen.

Actuele rente

Rentestand per zondag 21 april

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.