Extra aflossen hypotheek blijft toenemen

Publicatie: 30-12-2014


Ook dit jaar lossen mensen weer massaal extra af op hun hypotheek. In 2013 werd in vergelijking met 2012 40% extra afgelost. Op 1 december 2014 stond het aantal extra aflossingen al 28% hoger dan in 2013.

Toename aflossen hypotheek

Dit meldt ING op basis van de kwartaalcijfers. De bank verwacht voor het einde van het jaar nog een eindsprint. Mogelijk valt de toename van het aflossen van de hypotheek dit jaar zelfs hoger uit dan vorig jaar.

Tussentijds aflossen populair

Uit de rapportage bleek verder dat ruim 25% van de huiseigenaren het tussentijds aflossen van de hypotheek nog altijd overweegt. Meer dan 30% heeft inmiddels al een of meerdere keren extra afgelost.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.