Meer flexwerkers én meer mogelijkheden voor geld lenen met een tijdelijk contract

Publicatie: 03-12-2014


Regelmatig zijn er berichten in het nieuws over flexwerkers. Zo treedt per 1 januari 2015 de nieuwe Wet werk en zekerheid in werking. Dat betekent veranderingen voor mensen met een tijdelijk contract. Gelukkig biedt DEFAM onveranderd meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract.

Geld lenen met tijdelijk contract

Het belangrijkste kenmerk van een flexwerker is dat hij of zij werkt zonder een vast arbeidscontract. Onder de noemer ‘flexwerker’ vallen zowel uitzendkrachten als mensen met een contract voor een halfjaar of een jaar. Het aantal flexwerkers neemt de komende jaren fors toe, meldde TNO eerder dit jaar. De hoop is dat door de nieuwe Wet werk en zekerheid werkgevers hun werknemers eerder een vast contract geven.

DEFAM biedt meer mogelijkheden geldlenen

Sinds september dit jaar biedt DEFAM haar klanten met een tijdelijk contract meer mogelijkheden voor geldlenen dankzij Het Nieuwe DEFAM. Geldlenen was voor deze doelgroep altijd lastiger dan voor mensen met een vast contract. Met Het Nieuwe DEFAM speelt DEFAM in op de veranderingen op de arbeidsmarkt.

Extra aantrekkelijk lenen via Nederland Leent

DEFAM is niet alleen aantrekkelijk voor mensen met een tijdelijk contract. Al een heel aantal weken op rij is DEFAM de goedkoopste aanbieder van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Uw lening of krediet aanvragen via Nederland Leent is daarbij éxtra aantrekkelijk. Nederland Leent is namelijk Premium-partner van DEFAM. Dat betekent dat u profiteert van een nog lagere rente!

Meer weten over geldlenen met een tijdelijk contract? Lees onze pagina: Met DEFAM nu meer mogelijkheden voor geld lenen met tijdelijk contract

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.