Populariteit financieel adviseur neemt toe

Publicatie: 10-11-2014


De populariteit van de financieel adviseur zal weer toenemen onder consumenten, verwacht trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij deed zijn uitspraak in een interview met InFinance. “De gemiddelde consument heeft helemaal geen verstand van financiële producten en zal dat niet krijgen ook.”

Enorm aanbod leidt tot keuzestress

Bakas gelooft niet dat de kennis van consumenten over financiële producten zal toenemen door de initiatieven om financiële zelfredzaamheid te bevorderen. Daarbij is het aanbod van financiële producten en diensten enorm. Dat leidt tot keuzestress bij consumenten.

Toekomst financieel advies

Mensen kunnen zich er ook niet altijd toe zetten na een dag werken nog aan de slag te gaan met hun financiën. Om deze redenen ziet Bakas weer meer toekomst voor het financieel advies, bijvoorbeeld bij geld lenen. “De consument zal op zoek gaan naar een financieel adviseur die hem helpt bij het maken van de juiste keuzes.”

Lening aanvragen met advies

Ook bij Nederland leent kunt u bij het aanvragen van uw lening geadviseerd worden door een financieel expert. Dat kan als u zelf niet voldoende kennis hebt over financiële producten, maar ook als u het gewoon prettig vindt dat iemand met u meedenkt over uw lening.

Meer weten over geld lenen met advies

Meer weten over of geld lenen met advies iets voor u is? Lees onze blog Lenen met of zonder advies? of neem contact met ons op. Wij helpen u graag een verstandige keuze te maken.

Bron: www.infinance.nl

 

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,4%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,4%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.638 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 280,32 en een rentetarief van 6,4%.