Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

10-11-2014

De populariteit van de financieel adviseur zal weer toenemen onder consumenten, verwacht trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij deed zijn uitspraak in een interview met InFinance. “De gemiddelde consument heeft helemaal geen verstand van financiële producten en zal dat niet krijgen ook.”

Enorm aanbod leidt tot keuzestress

Bakas gelooft niet dat de kennis van consumenten over financiële producten zal toenemen door de initiatieven om financiële zelfredzaamheid te bevorderen. Daarbij is het aanbod van financiële producten en diensten enorm. Dat leidt tot keuzestress bij consumenten.

Toekomst financieel advies

Mensen kunnen zich er ook niet altijd toe zetten na een dag werken nog aan de slag te gaan met hun financiën. Om deze redenen ziet Bakas weer meer toekomst voor het financieel advies, bijvoorbeeld bij geld lenen. “De consument zal op zoek gaan naar een financieel adviseur die hem helpt bij het maken van de juiste keuzes.”

Lening aanvragen met advies

Ook bij Nederland leent kunt u bij het aanvragen van uw lening geadviseerd worden door een financieel expert. Dat kan als u zelf niet voldoende kennis hebt over financiële producten, maar ook als u het gewoon prettig vindt dat iemand met u meedenkt over uw lening.

Meer weten over geld lenen met advies

Meer weten over of geld lenen met advies iets voor u is? Lees onze blog Lenen met of zonder advies? of neem contact met ons op. Wij helpen u graag een verstandige keuze te maken.

Bron: www.infinance.nl

 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: dinsdag 25 februari

“Ik ben snel geholpen. Prettig persoonlijk contact met verschillende medewerkers. Er wordt ook meegedacht waarbij er aandacht is voor de persoon en het doel. Overzichtelijk en duidelijke mails waarbij het aanleveren van de documenten zonder problemen gaat.”

Michel.

Bekijk alle 814 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,9%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000,- bedraagt € 28.024,- op basis van een looptijd van 72 maanden met een maandtermijn van € 389,- en een rentetarief van 3,9%.