Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

CBS: grootste groei consumptie in 4 jaar

Publicatie: 17-11-2014


Nederlandse consumenten hebben opnieuw meer geld uitgegeven aan goederen en diensten. In augustus van dit jaar werd 1,5% meer besteed dan in diezelfde maand vorig jaar. Daarmee is sprake van de grootste consumptiegroei in bijna vier jaar.

Uitgaven consumenten

Dit maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) onlangs bekend. De uitgaven van consumenten lagen in de maanden mei, juni en juli op of net iets boven het niveau van 2013. Het stabiliseren en de toename van de consumptie volgt op bijna drie jaar van dalende uitgaven.

Financieren toekomst

De verwachtingen voor de consumptie in oktober zijn positief. Zo zijn consumenten op dit moment minder negatief over hun financiële situatie in de toekomst dan vorig jaar.

Geld voor woning

In augustus werd met name geld uitgegeven aan duurzame goederen, waaronder kleding, woninginrichting en huishoudelijke apparaten (6,6% toename ten opzichte van augustus 2013). Daarnaast werd aan diensten, goed voor ruim 50% van de consumptie van Nederlanders, 0,9% meer uitgegeven. Hieronder vallen bijvoorbeeld de huur, openbaar vervoer en uit eten gaan.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: vrijdag 27 november

“vlot en netjes geholpen.”

Jo van der Kammen

Bekijk alle 1108 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.