BKR overzicht opvragen via Post.nl

Publicatie: 31-10-2014


U wilt een nieuwe lening of krediet aanvragen en bent benieuwd welke gegevens het Bureau Krediet Registratie (BKR) van u heeft geregistreerd? Vanaf nu kunt u uw BKR gegevens online opvragen en ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt.

Het Bureau Krediet Registratie (BKR)

Het BKR houdt een overzicht bij van elk in Nederland afgesloten krediet en iedere lening. Zo kan de krediet waardigheid van mensen beoordeeld worden wanneer zij een nieuwe lening aanvragen. Het streven van het BKR is te voorkomen dat mensen financieel teveel hooi op hun vork nemen.

Krediet gegevens opvragen via Post.nl

Wilt u voor u een nieuwe lening of krediet afsluit graag weten of u een negatieve notering bij het BKR heeft? U kunt uw gegevens op verschillende manieren opvragen en sinds kort dus ook via Post.nl.

Hoe werkt het? Bij uw online BKR aanvraag geeft u aan uw gegevens te willen ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Binnen enkele dagen na afronding van uw aanvraag liggen uw gegevens daar voor u klaar. Zo bent u goedkoper uit dan wanneer u uw BRK overzicht thuis laat bezorgen en kunt u weer verder met de aanvraag van uw lening!

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.