Geld lenen met advies: wij denken met u mee

Publicatie: 10-09-2014


Bijna 19.000 mensen zijn de afgelopen zes maanden in de problemen gekomen met het aflossen van hun lening, krediet of hypotheek. Daarmee is het aantal mensen met een serieuze betalingsachterstand op hun lening, krediet of hypotheek opgelopen tot 760.000. Dat meldt het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Registratie lening, krediet en hypotheek

Het BKR registreert iedere afgesloten lening, elk krediet en iedere hypotheek, en de eventuele betalingsachterstanden die mensen hierop oplopen. Bij 8,9% van het totaal aantal mensen met een lening, krediet of hypotheek is op dit moment sprake van serieuze betalingsproblemen.

Trend in aflossen lening, krediet of hypotheek

De stijging van het aantal mensen met een betalingsachterstand op hun lening, krediet of hypotheek past in de trend van de afgelopen jaren. Oorzaak van het achterop raken met het aflossen van lening, krediet of hypotheek is vaak een echtscheiding of werkloosheid.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.