Minder Nederlanders bezuinigen

Publicatie: 21-10-2014


Het percentage Nederlanders dat zichzelf afgelopen jaar kortte in de maandelijkse uitgaven, is gedaald. Dat blijkt uit een peiling onder duizend mensen, uitgevoerd door onderzoeksbureau Ipsos in opdracht van de NOS.

Maandelijks besparen

Waar vorig jaar 86% van de ondervaagden aangaf bezuinigd te hebben, verklaarde dit jaar 67% maandelijks minder uit te geven. Er werd met name bezuinigd op uit eten gaan, kleding kopen en vakanties.

Geld nodig

Toch komt 14% van de ondervraagden aan het einde van de maand geld tekort. Vier op de tien geeft zelfs aan dat rondkomen maar net lukt.  Vooral werk zorgt daarbij voor extra zorgen. 10% van de mensen zei geen werk meer te hebben door de crisis, een op de zes vreest zijn baan te gaan verliezen.

Geldlenen: doorlopend krediet

Voor veel mensen geldt dat de ene maand duurder is dan de ander. Geldlenen kan dan extra financiële ruimte bieden. Met een doorlopend krediet hebt u doorlopend de beschikking hebben over geld, dat u tot een vastgesteld limietbedrag vrij kunt opnemen en aflossen. Zo beschikt u bij onverwachte uitgaven direct over geld.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.