WOZ waarde huizen opnieuw gedaald: daling ruim 5%

Publicatie: 26-09-2014


De WOZ waarde van woningen is afgelopen jaar opnieuw gedaald. Op 1 januari 2014 stond de gemiddelde WOZ waarde van een koophuis op € 211.000, ruim 5% lager dan in 2013.

Sinds 2010 daling WOZ waarde

Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De daling van de WOZ waarde van huizen houdt al een aantal jaren aan. 2010 was een voorlopig hoogtepunt met een gemiddelde WOZ waarde van € 242.000. De grootste daling tot nu toe was in 2013 met 5,4%.

WOZ krediet niet meer af te sluiten

Het is sinds 1 september jongstleden niet meer mogelijk bij Nederland Leent een WOZ-krediet af te sluiten. In plaats van het WOZ krediet biedt Nederland Leent u nu een persoonlijke lening en een doorlopend krediet speciaal afgestemd op mensen met een eigen woning.

Huiseigenaar Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Met de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet kunt u dankzij de zekerheid die een koopwoning biedt geld lenen tegen een aantrekkelijke rente.

Extra lage rente dankzij DEFAM Premium

Omdat Nederland Leent exclusief Premium-partner is van DEFAM, leent u bij ons nóg voordeliger. Vraag snel een offerte aan en ontdek wat dit voor u betekent!

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.