Lenen met Het Nieuwe DEFAM: Nederland Leent exclusief partner DEFAM Premium

Publicatie: 01-09-2014


Vanaf vandaag biedt Nederlands Kredietcollectief haar klanten: geld lenen via Het Nieuwe DEFAM. Want de wereld om ons heen verandert. We worden ouder, werken langer door en doen dat vaker in deeltijd met een tijdelijk contract dan vroeger. Om te zorgen dat een grotere groep mensen ook in de toekomst geld kan lenen met een passende lening, verandert ons aanbod van leningen mee.

Lenen met een tijdelijk contract of eigen huis

Het Nieuwe DEFAM biedt bredere acceptatiecriteria en een aangepast productaanbod. Zo zijn er meer mogelijkheden voor geld lenen met een tijdelijk contract. Ook komt DEFAM met de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet, speciale leningen voor mensen met een eigen huis. Daarnaast kunnen klanten voortaan hun lening voortijdig kosteloos aflossen. Dit was al mogelijk met een Doorlopend Krediet, maar geldt nu ook voor een Persoonlijke Lening.

Lenen extra aantrekkelijk met DEFAM Premium

Tegelijk met Het Nieuwe DEFAM wordt DEFAM Premium geïntroduceerd. Dankzij efficiënte samenwerking in de keten kunnen de speciaal geselecteerde aanbieders van DEFAM Premium hun klanten nu een nóg lagere rente bieden. Nederlands Kredietcollectief is met slechts enkele anderen geselecteerd om DEFAM Premium aan te mogen bieden. Iets om trots op te zijn, juist omdat u als de klant profiteert!

Uw lening bij DEFAM: wat is nieuw?

Wat zijn de belangrijkste vernieuwingen voor lenen bij DEFAM per 1 september?

 • De eindleeftijd waarop een krediet afgelost moet zijn, is verhoogd (van 68 naar 74 jaar).
 • De maximale leeftijd waarop een krediet afgesloten mag worden, is verhoogd (met 5 jaar).
 • Mensen met een tijdelijk dienstverband hebben vanaf nu meer mogelijkheden bij het lenen van geld.
 • Er zijn twee nieuwe leningen speciaal voor huiseigenaren: de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Met deze leningen kunnen mensen met een eigen woning profiteren van een hoger te lenen bedrag én een aantrekkelijkere rente.
 • Met Het Nieuwe DEFAM kunt u uw lening altijd boetevrij aflossen. Dit geldt niet meer alleen voor het Doorlopend Krediet, maar ook voor de Persoonlijke Lening.
 • Als gevolg van deze wijzigingen wordt het WOZ-krediet per 1 september niet meer aangeboden.

Onze voordelen

 • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
 • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
 • U betaalt elke maand een vast bedrag
 • Extra aflossen is altijd boetevrij
 • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.