Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Aflossen hypotheek door schenkingen en lage rente

Publicatie: 03-09-2014


Volgens de grote Nederlandse banken zet de trend van het extra aflossen van de hypotheek door. Dat concluderen ze op basis van hun halfjaarcijfers. De hypotheekschulden van hun klanten namen de afgelopen zes maanden af met bijna 2,5 miljard euro.

Lage rente op spaargeld

Ouders maken massaal gebruik van de soepele schenkingsregeling, denken de banken. Ook de lage rente op spaargeld speelt een rol. Omdat spaargeld amper nog wat oplevert aan rente, lossen mensen liever hun hypotheek af. Daarmee besparen ze op hun maandelijkse lasten.

Aflossen hypotheek bij restschuld

Het willen aflossen van de hypotheek wordt ook beïnvloed door het aantrekken van de woningmarkt. Er worden weer meer huizen verkocht. Tegelijkertijd staan veel woningen ‘onder water’. Mensen die binnenkort een grotere huis willen kopen, lossen hun huidige hypotheek extra af om te voorkomen dat ze straks blijven zitten met een restschuld.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 3,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: donderdag 4 maart

“Super snel geholpen en alles snel geregeld”

M. Van Dijk

Bekijk alle 1180 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.177,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 493,14 en een rentetarief van 3,5%.