Onze klantbeoordeling

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

Klantbeoordeling 4.8 uit 5

085 - 760 89 89

11-07-2014

Het is vakantie! Hebt u al plannen gemaakt voor de komende weken? Wordt het zon, zee en strand in een ver oord? Of blijft u dit jaar in eigen land? Ook in Nederland is het natuurlijk prima toeven - thuis, op de camping of misschien bent u een fervent festivalbezoeker. Wat u ook gaat doen: vakantie vieren kost vaak meer geld dan de normale gang van zaken. De eerste stap naar een zorgeloze vakantie is uw geldzaken op orde brengen.

Voorkom vervelende verrassingen

Niets vervelender dan geldzorgen tijdens je vakantie. Juist dan wilt u even zo weinig mogelijk aan uw hoofd hebben. Daarom is het belangrijk vooraf uw financiën op een rijtje te zetten. Zo weet u precies wat u uit kunt geven zonder achteraf voor vervelende verrassingen te komen staan.

Stap 1

Zoek eens uit hoeveel geld u afgelopen jaren hebt besteed tijdens uw vakantie? Wat kostte het reizen en welk bedrag was u kwijt aan uitstapjes in eigen land?

Stap 2

Bekijk hoeveel geld u op dit moment te besteden hebt. Vergeet hierbij niet eventuele grote uitgaven die na de vakantie gepland staan mee te nemen.

Stap 3

Bepaal op basis van de kosten van eerdere vakanties en uw beschikbare financiële ruimte uw vakantiebudget. Wilt u helemaal precies weten hoeveel u wanneer uit kunt geven, dan kunt u een vakantiebudget per dag berekenen.

Overzicht hebben helpt besparen

Wat voor de uitgaven van iedere dag geldt, geldt ook voor uw vakantiefinanciën: door deze op te schrijven, houdt u beter overzicht. Neem dus een notitieboekje mee op vakantie en noteer wat u uitgeeft. Het klinkt misschien vervelend om tijdens uw vakantie elk bonnetje te moeten bewaren. Maar uw uitgaven op een rijtje zetten kost slechts een paar minuten per dag en is een goede manier die u kan helpen binnen uw vakantiebudget te blijven.

Extra financiële ruimte

Staan er grote uitgaven gepland voor na de zomer? Of wilt u dit jaar eens wat verder weg of langer op reis dan in voorgaande jaren? Om uiteenlopende redenen kan het prettig zijn wat extra geld achter de hand te hebben. Deze extra financiële ruimte kan een doorlopend krediet bieden. Zeker wanneer u vooraf niet precies weet wanneer u het geld nodig heeft - en voordeliger dan rood staan. Wat u ook gaat doen, geniet van de zomer!

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: zondag 9 augustus

“Krediet bij Defam afgesloten. Prima geholpen, vriendelijke medewerksters, denken goed mee. Alleen de MyDefam App, waar je alle gegevens over je krediet kan zien doet het al meer dan 2 weken niet.”

Jilles Vermaas

Bekijk alle 1000 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.8 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Actuele rentetarieven

Selecteer de productvorm waarvan u de actuele rentetarieven wilt inzien:


Alle actuele rentetarieven bekijken

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
 • Hoe snel wordt een lening uitbetaald na afsluiten?
  • Zodra de getekende offerte samen met de benodigde stukken retour is ontvangen via mijn NKC, wordt deze gecontroleerd en doorgestuurd naar de bank. Normaal gesproken duurt de verwerking bij de bank een, of hooguit 2 dagen...Lees meer
 • Hoeveel kan ik lenen?
  • Op deze vraag is niet een algemeen antwoord te geven; lenen is maatwerk. De hoogte van uw leenbedrag is afhankelijk van meerdere factoren zoals: •Leeftijd •Inkomen •Koophuis of huurwoning •BKR-codering, saldo lopende leningen •Hoogte van het leenbedrag Op onze pagina... Lees meer
 • Moet ik een boete betalen bij het oversluiten van mijn lening?
  • Voor het oversluiten van een doorlopend krediet geldt dat dit altijd boetevrij mag. Het is de geldverstrekker niet toegestaan om u een boete of andere vergoeding in rekening te brengen als u uw lening wilt oversluiten. Voor een persoonlijke lening geldt dat als u deze eerder wilt aflossen, de... Lees meer
 • Kan ik extra boetevrij aflossen, en zo ja, hoe kan ik dit doen?
  • U kunt uw lening altijd extra aflossen. Zowel bij een doorlopend krediet alsmede een persoonlijke lening kunt u dit via Nederlands Krediet Collectief altijd boetevrij doen. U kunt het in te lossen bedrag overmaken naar de geldverstrekker onder vermelding van uw contractnummer en uw naam. Het... Lees meer
 • Kan ik zelf de looptijd van mijn lening bepalen?
  • Binnen bepaalde kaders kunt u zelf bepalen wat de looptijd is voor uw lening. Bij een doorlopend krediet wordt de (theoretische) looptijd bepaald door het maandbedrag dat u wenst te betalen. Dat zal altijd minimaal 1% van de kredietlimiet of het saldo zijn. Hoe lager het maandbedrag, hoe langer de... Lees meer

Vraag nu online uw lening aan via ons aanvraagformulier
En ontvang binnen 24 uur een voorstel

Contactgegevens

Vestiging Den Haag

Bezoekadres
Prisma 17a
2495 AS Den Haag

Correspondentieadres
Postbus 1099
2260 BB Leidschendam

T 085 – 760 89 89

info@nederlandskrediet.nl

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 3,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 50.000,- bedraagt € 59.449,- op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 495,41 en een rentetarief van 3,6%.