Nederlander meer met geld bezig!

Publicatie: 14-05-2014


Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) heeft haar Nibud jaarverslag 2013 gepubliceerd. Ruim 14.000 mensen benaderden dagelijks het Nibud met hun geldzorgen. Op jaarbasis is dat meer dan 5,2 miljoen. Een verdubbeling vergeleken met twee jaar geleden. De Nederlander is daarmee in 2013 meer met zijn geld bezig dan ooit tevoren. Het Nibud ziet dat consumenten onzeker en ongerust zijn over hun financiën en behoefte hebben aan onafhankelijke informatie. In 2013 bereikte het Nibud een nieuwe mijlpaal: de lancering van de website https://berekenuwrecht.nibud.nl. Via deze website kunnen burgers zien op welke landelijke en gemeentelijke regelingen ze recht hebben zodat ze geen geld laten liggen. Daarbij kan onder andere gedacht worden aan landelijke en gemeentelijke toeslagen, kinderbijslag, tegemoetkomingen, heffingskortingen.

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.