Restschuld eigenwoning financieren?

Publicatie: 24-06-2013


Huis verkopen met verlies, hoe financier je dit verlies?

Bent u van plan om uw huis te verkopen en de verkoopwaarde is lager dan uw hypotheek? U maakt dan een verlies op uw huis en houdt een schuld (restschuld) over bij uw hypotheekverstrekker. Via Nederland Leent kunt u de restschuld voordelig financieren zonder extra kosten. Dit is veel gunstiger dan wanneer u de restschuld bij uw bank wilt financieren, de rente die u bij uw eigen bank moet betalen voor de financiering van uw restschuld is veel hoger dan de rente die wij u kunnen aanbieden

Restschuld voordelig financieren op 2 manieren

Als u uw restschuld voordelig wilt financieren, kunt u kiezen uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Beide leningen zijn zeer transparant en hebben enkele duidelijke kenmerken. Vindt u flexibiliteit en een iets lagere (variabele) rente belangrijk, dan kiest u voor een doorlopend krediet. Vindt u zekerheid, een vaste lage rente en een vaste looptijd belangrijk, dan past een persoonlijke lening beter bij u. Gaat het om een groot bedrag wat u nodig heeft voor de financiering van de restschuld dan kunt u ook gebruik maken van een combinatie krediet. Profiteer hiermee dan van de combinatie van een persoonlijke lening met de zekerheid van een vaste rente en de flexibiliteit van doorlopend krediet me een lage variabele rente en lage maandelijkse lasten. Een Flexibele manier van lenen om de restschuld van uw huis te financieren.

Geen advieskosten en toch een gratis advies voor de financiering van de restschuld?

Iedere situatie is anders en in het geval van een restschuld wilt u misschien wel een advies op maat hebben of heeft u geen behoefte aan advies omdat u zich al heeft laten adviseren en nu op zoek bent naar de meest voordelige financiering. Via Nederland Leent bent u aan het juiste adres als het om het financieren van een restschuld gaat. Vraag direct online een offerte aan en geef aan of u advies wenst of niet. Gezien onze ruime ervaring met restschuld financieringen vinden wij ook voor u de beste oplossing!

 

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.