Langere looptijd persoonlijke lening voor camper of caravan

Publicatie: 16-05-2024


Vanaf 14 mei is het mogelijk om een lening met langere looptijd af te sluiten voor de aanschaf van een caravan of camper. Defam B.V., een van de grootste kredietaanbieders in Nederland waar NKC voor bemiddeld, heeft aangekondigd dat zij hun leenvoorwaarden voor campers en caravans aanpassen. Het Nederlands krediet Collectief heeft in eerdere overleggen met de aanbieder gepleit voor een passende langere looptijd, wat beter aansluit bij de economische levensduur van de camper of caravan. Consumenten kunnen vanaf vandaag een persoonlijke lening afsluiten met dit specifieke leendoel. Dit met een looptijd van 120 maanden (10 jaar), in plaats van de vroegere 96 maanden (8 jaar).

Lagere maandelijkse lasten, maar wel boetevrij aflossen

Deze wijziging biedt klanten de mogelijkheid om te profiteren van een langere looptijd. Dit zorgt ervoor dat uw maandelijkse lasten omlaag zullen gaan wanneer u voor een looptijd van 10 jaar kiest, dit komt doordat u minder snel uw schuld hoeft af te lossen. De verlenging van de looptijd is een strategische zet van Defam om meer flexibiliteit te bieden in de financieringsmogelijkheden van recreatieve voertuigen. Als consument heeft u dus de keuze om tegen een lage vaste rente uw lening voor een langere tijd vast te zetten. Boetevrij extra aflossen blijft indien gewenst mogelijk!

De nieuwe financieringsoptie is beschikbaar onder twee producten: de Defam camperlening en de Defam caravanlening. Beide leningen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van eigenaren van recreatieve voertuigen, met aantrekkelijke voorwaarden die de last van grote eenmalige uitgaven verminderen. Zo kunt u profiteren van een lage rente en een langere looptijd. 

Restwaarde camper inzetten voor nieuwe lening

Wanneer u een camper of caravan heeft gekocht middels een lening en toe bent aan uitbreiding van uw recreatieve wagenpark dan kunt u de restwaarde van uw voertuig gebruiken voor een volgende aankoop. U kunt u zonder de 10 jarige lening volledig af te betalen de restwaarde van uw camper of caravan gebruiken voor een volgende lening, bijvoorbeeld voor het aanschaffen van een nieuw- of tweede-recreatieve voertuig. 

Bekijk uw leenmogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het afsluiten van een persoonlijke lening voor het aanschaffen van een camper of caravan? Bekijk online eenvoudig wat u kunt lenen en vergelijk de persoonlijke lening van Defam met andere opties via de vergelijkingstool van het Nederlands Krediet Collectief. Zo vindt u een lening die aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorwaarden. 

 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.