Nu nog voordelig lenen bij kredietverstrekker Lender & Spender

Publicatie: 02-10-2023


Het maximum leenbedrag bij kredietverstrekker Lender & Spender gaat omhoog. Voorheen konden klanten maximaal 50.000 lenen, met ingang van 2 oktober wordt dat 75.000 euro. Ook worden de tarieven lager bij de best beoordeelde kredietverstrekker van Nederland. Lees hier wat de nieuwe voorwaarden betekenen voor uw lening. 

Lender & Spender is een van de grootste kredietverstrekkers van Nederland waar je gemakkelijk geld kunt lenen zonder bank. Leningen worden rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder dat er een bank tussen hoeft te komen. Het voordeel is dat hiermee kosten worden bespaard waardoor de geldnemers een vaste lage rente kunnen ontvangen. Nu wordt lenen bij Lender & Spender nog aantrekkelijker door de verbeterde voorwaarden. 

Aanpassing leenbedrag en verruiming looptijd

Wanneer je een nieuwe persoonlijke lening wilt afsluiten bij Lender & Spender kun je nu niet alleen meer lenen, tot maximaal 75.000 euro. Vanaf 2 oktober wordt ook de looptijd verlengd tot en met 180 maanden. Dit geldt voor bepaalde leendoelen, zoals het aanschaffen van een caravan of camper jonger dan 3 jaar,  een investeringen in het verbeteren van je eigen woning of verduurzamingsmaatregelen middels de Lender & Spender Go Green lening. Overige leendoelen blijven mogelijk bij de kredietverstrekker en zullen een looptijd hebben van 120 maanden. Voor het kopen van een auto of elektrische fiets kun je binden tot een maximale looptijd van respectievelijk 96 en 72 maanden. 

Leendoel

Maximale looptijd

Elektrische fiets

72 maanden

Auto

96 maanden

Auto - jonger dan 9 jaar of meer dan € 20.000
* Indien het leenbedrag lager is dan € 20.000, wordt het bouwjaar van de aan te schaffen auto geverifieerd bij de klant.

120 maanden

Caravan, vouwwagen of camper

120 maanden

Caravan, vouwwagen of camper - jonger dan 3 jaar
* Indien een lange looptijd wordt aangevraagd, wordt het bouwjaar van het aan te schaffen kampeermiddel geverifieerd bij de klant.

180 maanden

Boot

180 maanden

Woningverbetering, 2e woning, recreatiewoning of tuinaanleg

180 maanden

Geselecteerde verduurzamingsmaatregelen middels de Lender & Spender Go Green lening

180 maanden

Overige leendoelen.

120 maanden

Tabel - Looptijden per leendoel (bron: Lender & Spender)

Verlaging tarieven in segment 5.000 - 15.000 euro

Naast dat je straks meer kunt lenen zullen ook de tarieven omlaag gaan. Begin oktober wordt een rentewijziging doorgevoerd, hierdoor worden de tarieven in het segment tussen 5.000 en 15.000 euro verlaagd met 0,2%.

Auteur: Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: krediet acceptatie, klantbelang

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.