Kredietverstrekkers DEFAM en BNP Paribas scoren een 5 sterren ProductRating op MoneyView

Publicatie: 29-04-2022


U hebt interesse in een persoonlijke lening en wilt graag weten welke kredietverstrekker de beste prijs en voorwaarden hanteert. Logisch. Om uw zoektocht wat eenvoudiger te maken komt MoneyView ieder jaar met ProductRatings die de prijs en voorwaarden van 29 kredietverstrekkers vergelijkt. Kredietverstrekkers DEFAM en BNP Paribas scoren dit jaar beide een 5 sterren ProductRating, respectievelijk op gebied van prijs en voorwaarden.

DEFAM

DEFAM (premium) heeft in het verleden al meermaals een 5 sterren ProductRating gekregen van MoneyView en dat was dit jaar weer het geval. Het gaat hierbij om de categorie ‘prijs’ en de voordelige rentetarieven van DEFAM zijn de voornaamste reden achter de beoordeling.

Bij DEFAM is het mogelijk om zowel als huiseigenaar, als als huurder een DEFAM persoonlijke lening af te nemen. De eenmalige uitgave is geschikt om bijvoorbeeld een nieuwe auto of een verbouwing aan het huis te financieren. Met name de huiseigenaren profiteren hierbij van aantrekkelijke rentes.

Uiteraard zijn er een meerdere punten waar DEFAM goed op scoort. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Zowel de rente als het maandbedrag staan vast
 • Transparante tarieven
 • Lenen tegen een gunstige rente vanaf 3,5%

BNP Paribas

Ook BNP Paribas is met een 5 sterren ProductRating beoordeeld door MoneyView, maar dan in de categorie ‘voorwaarden’. Voor BNP Paribas is dit het vijfde jaar op rij dat ze de hoogste waardering krijgen. Wat de bank het meeste kenmerkt zijn de flexibele voorwaarden die ze bieden wat betreft betalingsmogelijkheden en maandtermijnen.

BNP Paribas heeft recentelijk een nieuwe dienst toegevoegd, namelijk de ‘Persoonlijkste Lening’. Bij die lening betaalt men een structurele aflossing met een vaste rente, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om als klant zelf de incassodatum in te stellen. Dit is bovendien altijd te wijzigen, evenals de maandtermijn. Het maximale bedrag wat een huiseigenaar kan lenen is €75.000. Bent u geen huiseigenaar? Dan bedraagt het maximum bedrag €50.000. Het afsluiten van een lening bij BNP Paribas is tegenwoordig een volledig digitaal proces.

Een aantal van de gunstige voorwaarden die BNP Paribas biedt voor persoonlijke leningen zijn de volgende:

 • BNP Paribas biedt een vaste looptijd tussen de 12 en 180 maanden
 • Er geldt een vaste rente gedurende de gehele looptijd
 • Het maandelijks af te lossen bedrag staat vast
 • Eenmalig een bedrag lenen als persoonlijke lening
 • Extra aflossen tussendoor kan boetevrij

 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

 • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
 • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
 • U betaalt elke maand een vast bedrag
 • Extra aflossen is altijd boetevrij
 • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.