Geldverstrekker Qander stopt met doorlopend krediet

Publicatie: 04-03-2022


Lening verstrekker Qander is per 1 maart gestopt met het aanbieden van het doorlopend krediet. Met deze keus volgt de geldvertrekker de andere banken welke al enige tijd geleden gestopt zijn met het aanbieden van het doorlopend krediet. De populariteit van de persoonlijke lening welk ook nog eens een lagere rente heeft neemt hierdoor verder toe.

Flex en Zeker lening

Als vervanger van het doorlopend krediet is er vanaf 1 maart 2022 de Flex en Zeker lening. Bij de Flex en Zeker lening heeft u als klant vooraf duidelijkheid over de looptijd en de kosten van de lening. Daarnaast kan u als klant gedurende 24 maanden flexibel gebruik maken van de vooraf afgesproken kredietlimiet. U combineert dus de zekerheid van een persoonlijke lening met de flexibiliteit van het doorlopend krediet.

Kenmerken Flex en Zeker lening

 • Kredietbedragen mogelijk vanaf € 5.000 tot maximaal € 75.000.
 • Geld opnemen tot aan de afgesproken kredietlimiet in de eerste 24 maanden.  
 • Vaste rente (bij aanvang) gedurende de volledige looptijd. 
 • De maandtermijn is 1,5% of 2% van de kredietlimiet. 
 • Looptijd maximaal 120 maanden.
 • Boetevrij aflossen.

Heeft u via het Nederlands Krediet Collectief een doorlopend krediet afgesloten vóór 1 maart 2022 dan wijzigt er niets. U kunt conform de afgesproken voorwaarden van het Doorlopend krediet gebruik blijven maken van uw lening.

Wilt u een lening aanvragen of uw huidige lening oversluiten tegen een lager rente tarief? De kredietspecialisten van NKC helpen u kosteloos en vrijblijvend tegen de laagste rente van Nederland!

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

 • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
 • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
 • U betaalt elke maand een vast bedrag
 • Extra aflossen is altijd boetevrij
 • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.