Nederlands Krediet Collectief een van de hoogst gewaardeerde kredietbemiddelaars van 2021 op Trustpilot

Publicatie: 16-02-2022


Online kredietverstrekker Nederlands Krediet Collectief is onafhankelijk specialist op het gebied van geld lenen. Met een uniek online concept gooit de financieringsmaatschappij hoge ogen. Ruim 1400 klanten beoordeelden de kredietverstrekker op Trustpilot. Tevreden klanten, want de reviews spreken van een uitstekende service. Het Nederlands Krediet Collectief staat daarmee in de top van online krediet bemiddeling in 2021 op het beoordelingsplatform Trustpilot.

Online werkwijze met persoonlijk contact

Een uniek concept, waarbij lening aanvragen digitaal doorgang vinden. Dat is de werkwijze van het Nederlands Krediet Collectief, zonder dat persoonlijk contact aandacht verliest. Bij het Nederlands Krediet Collectief geloven ze niet in complexe aanvraagprocessen, maar is het juist het persoonlijk contact dat de vertaling van de wensen van de klant naar concrete financiële plannen mogelijk maakt. 

Een combinatie die de klanten van het Nederlands Krediet Collectief goed bevalt. Zij spreken onder andere over een prettig eerste mailcontact en duidelijke vervolgcommunicatie, snelle telefonische reacties en een boven verwachting voortvarend goede service. De digitale aanpak blijkt goed te werken. Volgens de reviews zijn de digitale handelingen goed uit voeren, en is er ook geduld als het een klant aan digitale kennis ontbreekt. Online én persoonlijk: het Nederlands Krediet Collectief bewijst dat dit opperbest samengaat. 

Al met al beoordeelt 83% van de – om precies te zijn – 1420 klanten de service van het Nederlands Krediet Collectief met ‘uitstekend’.

Gericht op besparen, herfinancieren en nieuwe leningen

Het Nederlands Krediet Collectief waarborgt een veilig leenproces, waarbij financieringen verantwoord en voordelig zijn. Uiteindelijk draait het erom dat een financiering past binnen de financiële situatie van een klant, zodat klanten zonder zorgen lenen. Dit geldt voor alle leenproducten: persoonlijke lening, het doorlopend krediet en bij een lening oversluiten.

De collectiviteit van de onafhankelijke dienstverlener zorgt voor exclusieve samenwerkingen met gespecialiseerde banken. Hierdoor ligt de rente een stuk lager dan bij reguliere banken en dat werkt in het voordeel van de klant. Dat is eigenlijk waar het om draait: voordeel behalen voor klanten, zowel bij nieuwe financieringsaanvragen als bij oversluitwensen

Het Nederlands Krediet Collectief is een van de financiële dienstverleners van 2021 volgens de boordelingen op Trustpilot. Benieuwd of een financiering in uw financiële situatie past? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.