Persoonlijke lening naar verlaagt rente record van 3,3%

Publicatie: 04-11-2021


Het Nederlands Krediet Collectief verlaagt in samenwerking met BNP Paribas per direct haar rente op de persoonlijke lening. Een historische verlaging kunnen we wel zeggen. Nog nooit was geld lenen zo goedkoop als nu. Geld lenen met zekerheid van een vaste rente en vaste looptijd, het wint op alle terreinen van het ouderwetse doorlopend krediet. Wil je een auto financieren of toch wellicht je huis verbouwen dan kan dit tegen de allerlaagste rente van Nederland. Door de renteverlaging zakt het tarief van BNP Paribas onder het tarief van DEFAM die nu een laagste tarief van 3,4% hanteert. Heb je op dit moment een lening met een rente van 3,4% of hoger, dan kan je deze kosteloos laten oversluiten naar BNP Paribas door de kredietspecialisten van het Nederlands Krediet Collectief. De online oversluitservice zorgt ervoor dat je direct bespaart zonder extra kosten, wel zo voordelig!

 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.