ANWB roept deze caravan en camper uit tot kampeermiddel van 2022

Publicatie: 12-10-2021


De kritische jury van ANWB boog zich afgelopen week over een tal van caravans en campers. Met als doel het selecteren van de beste caravan en camper van 2022. De Rapido 854F camper en de Beachy modellenserie caravans kwamen als winnaars uit de bus. 

Vernieuwende modellen 

De titel caravan of camper van het jaar is een terugkerend concept van ANWB. Tijdens deze jaarlijkse uitreiking worden diverse, nieuwe kampeermiddelen getest door een vakjury. De vakjury bestaat o.a. uit journalisten, influencers en echte kampeerliefhebbers. In de categorieën innovatie, materiaalkeuze, originaliteit en meer scoorden de Rapido camper en Beachy 360/420/450 het hoogst. 

De jury over de Rapido camper: “De Rapido 854 heeft een relatief korte opbouw van 670 centimeter. Toch biedt de camper veel ruimte met onder meer een rondzit achterin, een hefbed en zitgroep voorin. Door de aanwezigheid van moderne installaties en door het gebruik van kwalitatief uitstekende bouwmaterialen is de camper geschikt voor gebruik in alle jaargetijden. Een complete camper voor complete vakanties.”

De jury over de Beachy modellenserie: “De Beachy is het strandgevoel op wielen. De standaarduitvoering is eenvoudig, maar met een geweldige look and feel die passen bij de vrijheidsbeleving van jonge kampeerders.”

Camper of caravan financieren

Met het stijgen van de wens naar vrij op vakantie gaan, steeg ook de populariteit van de camper en caravan. Dat maakt dat zowel jong en oud met veel plezier met een eigen vakantiehuis op wielen op pad gaan. Wij verwachten dat dit in 2022 niet anders zal zijn. Doet u mee aan de kampeertrend en hoopt u het hele jaar door te genieten van een eigen camper of caravan? Het kan. Ook als uw spaarpot nu niet toereikend is. Met een camper- of caravanlening van het Nederlands Krediet Collectief bijvoorbeeld.  

Geld lenen voor een caravan of camper kan verantwoord en voordelig bij NKC. Kom in contact met onze kredietspecialisten. 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,6%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,6%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 2.500 bedraagt € 3.392 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 28,27 en een rentetarief van 6,6%.