In memoriam

Publicatie: 24-09-2021


Remko Colly

“Regisseur van Begin tot Eind”

Utrecht 13 december 1965  - Vinkeveen 7 september 2021

Oprichter en tot voor kort aandeelhouder bij het Nederlands Krediet Collectief heeft ons op 56 jarige leeftijd helaas moeten verlaten. Remko was vanaf dag 1 betrokken bij de oprichting en professionalisering van onze organisatie. Met zijn jaren lange ervaring en bovenal zeer goede kennis van de intermediaire en consumptief krediet markt heeft hij een grote bijdrage geleverd in de ontwikkelingen van Online Krediet bemiddeling.

Niet alleen als betrokken aandeelhouder maar ook persoonlijk mentor wist hij mensen te raken. Als “ regisseur ” streefde hij naar perfectie en een zeer hoge mate van klant waardering, iets wat hij met trots heeft nagelaten in de DNA van onze organisatie.

Wij gaan Remko ontzettend missen als inspirator en bovenal als persoonlijke vriend. Onze organisatie zal met jou in gedachten naar de toekomst het werk blijven voorzetten zoals jij het ons geleerd hebt.

Namens alle medewerkers van Nederlands Krediet Collectief

Christian Hilgersom 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,4%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,4%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.638 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 280,32 en een rentetarief van 6,4%.