Investeren in uw huis? Nu is het moment!

Publicatie: 12-07-2021


De renteller staat historisch laag. Zowel de rente op leningen als de rente die u ontvangt over uw spaargeld zijn de afgelopen periode gedaald.

Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat het een goed moment is om juist nu in uw woning te investeren. Uw spaargeld op de bank laten staan, is nu minder aantrekkelijk, geld lenen is door de lage rente juist aantrekkelijker geworden.

Invloed van de lage spaarrente
De rentemarge voor Nederlandse banken is drukkend door de lage rentestanden in de branche. Het is daardoor bijna onoverkomelijk dat dit op een of andere manier zichtbaar wordt in de spaarrentes, die berekend worden.

Er zijn banken die op dit moment een negatieve spaarrente hanteren. Niet alle geldverstrekkers doen dit, maar één ding staat vast: de spaarrente staat laag.

Het is een slimme zet om uw spaargeld op een andere wijze te gebruiken. U krijgt op dit moment namelijk niets voor uw spaargeld en dat lijkt op korte termijn niet te veranderen.

Geld inzetten om huis op te knappen
Wat u beter met uw spaargeld kunt doen? Het investeren, met name in uw huis. Het toepassen van duurzame voorzieningen of een verbouwing uitvoeren, levert waardevermeerdering op. Hierdoor krijgt uw spaargeld waarde. 

Alleen spaargeld zal niet voldoende zijn om uw huis op te knappen. Door uw spaarpot aan te vullen met een lening is het wel mogelijk de gehele investering te financieren. En ook dat is in deze periode een interessante optie door de lage rente. Lenen is dus ook vele malen goedkoper dan het was.

Financiering afsluiten bij Nederlands Krediet Collectief
Uw woning mooier maken, verbouwen of verduurzamen? Geld lenen om dit vervolgens te investeren in uw huis is bij het Nederlands Krediet Collectief het voordeligst. Een lening voor het investeren in de eigen woning is bovendien extra aantrekkelijk omdat de rente fiscaal aftrekbaar is.

Met een laagste rentegarantie bent u altijd verzekerd van een voordelige en verantwoorde financiering. Vraag vrijblijvend een offerte voor een lening aan om uw mogelijkheden te ontdekken.

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.