Rentetarieven Nederlands Krediet Collectief historisch laag

Publicatie: 06-07-2021


Per 5 juli verlaagt het Nederlands Krediet Collectief de rentetarieven opnieuw. Nooit eerder waren de rentes voor leningen zo gunstig. In samenwerking met partner DEFAM – een van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland – maakt de kredietverstrekker zijn motto waar: bij het Nederlands Krediet Collectief sluit u verantwoord en voordelig een lening af.

De rente is namelijk bepalend voor de kosten van een lening. Hoe lager de rente, hoe beter voor de portemonnee van de klant.

Een persoonlijke financiering v.a. 3,4%

De bekendmaking van de verlaging van de rentes maakt het voor steeds meer mensen aantrekkelijk om geld te lenen voor uiteenlopende doeleinden. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat een lage rente - v.a. 3,4% voor een persoonlijke lening - ervoor zorgt dat de maandlasten niet immens hoog zijn. 

De persoonlijke lening heeft daarnaast nog andere voordelen. Deze financieringsvorm heeft een vast karakter. Inhoudelijk betekent dit dat u niet alleen geniet van een laag, vast rentetarief, maar ook van vaste maandlasten en een vaste looptijd. Dit in tegenstelling tot andere kredieten zoals het doorlopend krediet. Dat u de lening aan het einde van de looptijd in zijn geheel heeft afgelost, geeft een zeker gevoel. 

Het juiste moment om een lening af te sluiten

Gezien de historisch lage rentetarieven is het een geschikt moment om een lening af te sluiten. U betaalt hierdoor niet onnodig veel geld aan rente. Vooral wanneer u al een tijd snakt naar meer financiële ruimte, is dit de periode om uw mogelijkheden te bestuderen.

Het Nederlands Krediet Collectief staat voor verantwoorde en voordelige leningen. Een lening mag geen blok aan uw been zijn. Ontdek hoeveel u maximaal kunt lenen en vraag vrijblijvend een offerte aan bij de kredietspecialisten.  

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.