Campers zijn ook in 2021 uitermate populair

Publicatie: 08-03-2021


De camper staat op nummer één als het om een vakantiehuis op wielen gaat. Dat was niet alleen vorig jaar het geval, maar ook nu in 2021, zo bewijzen de cijfers van BOVAG met betrekking tot de verkoop van campers in januari en februari. De afgelopen twee maanden zijn er maar liefst 13% meer campers ingeschreven in Nederland dan vorig jaar. Dat klinkt veelbelovend!

Vooruitzicht: kamperen blijft aantrekkelijk

BOVAG meldt dat zij verwachten dat kamperen het gehele jaar in trek blijft. Dit heeft onder andere te maken met de gevolgen van het coronavirus.

Door de vele beperkingen is reizen minder toegankelijk, en aangezien nog niet bekend is hoe dit zich komend jaar ontwikkelt, is een camper de oplossing voor veel Nederlanders.

Een camper kent tenslotte meerdere voordelen. Naast dat iedere vakantieganger met een camper de weg trotseert zonder reisbeperkingen, wordt een kampeerauto ook door velen als een fijne manier van reizen ervaren. Met de camper op vakantie gaan, geeft misschien wel het meest vrije gevoel dat er is. 

Financiering van camper met persoonlijke lening

Er zijn in januari en februari van dit jaar 327 gloednieuwe campers verkocht. Daarnaast werden er ruim 1.900 door bedrijven verkocht en steeg het aantal dat door particulieren werd verhandeld tot grote hoogte.

Voor iedere kampeerliefhebber is er een model camper dat bij hem of haar past. Echter hangt er aan elke camper een prijskaartje. Dit bedrag kan voldaan worden met spaargeld, maar er zijn ook manieren waarbij het anders kan.

Het Nederlands Krediet Collectief biedt bijvoorbeeld persoonlijke leningen, speciaal voor de financiering van campers. Een persoonlijke lening is een verantwoorde manier van geld lenen dankzij de vaste voorwaarden, zoals vaste maandlasten, een vaste lage rente en een vaste looptijd. Wij zeggen: op naar de camping!

 

Auteur: Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

Specialisme: online marketing, compliance

085 - 760 89 89

Onze voordelen

  • Scherpste vaste rente vanaf 6,5%
  • U leent met een vaste rente de gehele looptijd
  • U betaalt elke maand een vast bedrag
  • Extra aflossen is altijd boetevrij
  • Direct online geregeld
Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.